Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць оголосила про стратегічне партнерство з компанією Almer, провідним постачальником гарнітур доповненої реальності (AR). Співробітництво передбачає запуск спільної комерційної пропозиції, що включає пакет апаратних і програмних рішень, і організацію спільних маркетингових активностей.

Новий пакет складається з компактної AR-гарнітури Almer Arc, оснащеної провідним діагностичним пристроєм AR-рішенням віддаленої підтримки xAssist від TeamViewer. Гнучка модель передплати дозволяє компаніям уникнути високих початкових витрат на обладнання та включає такі послуги, як безкоштовне оновлення обладнання та просту заміну.

За допомогою цього всебічного рішення компанії, незалежно від їх масштабів, можуть зручно інтегрувати доповнену реальність (AR) у повсякденні завдання своїх співробітників та сприяти цифровій трансформації робочих процесів поза офісом. Продуктивність співробітників збільшується, оскільки вони можуть працювати з максимальною ефективністю, володіючи всією необхідною інформацією та маючи доступ до експертів віддалено, прямо в поле зору, завдяки надійному рішенню Frontline від TeamViewer, що працює на Almer Arc. Цей набір рішень розроблений для сфер застосування, таких як післяпродажне обслуговування, віддалена підтримка та дистанційне навчання.

Мей Дент, директор департаменту розробки продуктів та технологій компанії TeamViewer: “Приблизно 80% співробітників у всьому світі працюють не в офісах, а на передовій лінії компанії, і дуже мало з них отримують зиск від цифрової трансформації. Існує величезний потенціал для підвищення ефективності та продуктивності за рахунок покращення роботи на передовій за допомогою цифрових інструментів та підключення до внутрішніх систем компаній величезної частини співробітників у всьому світі. Наша спільна пропозиція з Almer дозволяє компаніям дізнатися, як доповнена реальність відкриває нові можливості для бізнесу, виробництва та значно підвищує ефективність зусиль із цифровізації”.

Себастьян Бітшен, генеральний директор Almer: “Партнерство з TeamViewer – важливий крок для Almer як компанії. Ми вклали значну кількість зусиль, щоб забезпечити безпроблемну роботу цієї потужної комбінації відразу після встановлення. Тепер компанії можуть розпочати свій шлях у галузі доповненої реальності (AR) цифровізації ключових бізнес-процесів з мінімальними інвестиціями, використовуючи перевірений практично комплекс європейського виробництва.”

Рішення вже успішно застосовується у промислових умовах Swisscom та Oerlikon.

Джерело: TeamViewer

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.