TeamViewer Remote Management

Ви можете придбати ліцензії TeamViewer Remote Management, звернувшись у відділ продажу SOFTICO. Компанія SOFTICO є офіційним дистриб’ютором продуктів TeamViewer в Україні. У нас Ви можете отримати оптимальні ціни, консультацію щодо ліцензування, а також професійну технічну підтримку з низки виробників.

Характеристики

TeamViewer Remote Management – це рішення для віддаленого моніторингу та управління з єдиного центру за допомогою TeamViewer. Допомагає поліпшити якість роботи з TeamViewer, отримувати більше інформації про пристрої і виконувати профілактику для підтримки працездатності, а також для стабільного і безпечного функціонування інфраструктури. З TeamViewer Remote Management можна підвищувати ефективність ІТ-системи, централізовано керувати комп’ютерами, іншими пристроями та програмним забезпеченням, контролювати, супроводжувати, оновлювати і захищати їх – і все це з використанням єдиної платформи.

Можливості

  • Повна інтеграція

TeamViewer Remote Management повністю інтегрується в робоче середовище TeamViewer – реалізуйте повнофункціональний віддалений моніторинг і керування за декілька кліків.

  • Можливості налаштування

Створюйте індивідуальні політики TeamViewer Remote Management, щоб надати в розпорядження своїх клієнтів систему віддаленого моніторингу та управління, яка повністю задовольняє всі їхні потреби.

  • Можливості масштабування

Скористайтеся всіма перевагами керованого рішення, що забезпечує максимальну гнучкість і адаптованість. У міру появи нових клієнтів або розширення вашої організації TeamViewer Remote Management зможе масштабуватися без шкоди для продуктивності.