Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, отримала нагороду XR Award 2024 у номінації «Найкраще рішення для співробітників на виїзді». Ця нагорода була присуджена рішенню TeamViewer Frontline, яке надає співробітникам виїзних служб візуальні, інтерактивні та іммерсивні інструменти. Ці інструменти допомагають підвищити ефективність та продуктивність роботи на виїзді.

Конкурс, організований XR Today, показує, як інноваційні компанії в галузі розширеної реальності змінюють технологічний світ.

“Ми отримали багато заявок на участь у конкурсі, і наше журі обрало організації, які дійсно впливають на світ своїми технологіями”, – сказав Девід Дунгай, головний редактор XR Today. “Frontline від TeamViewer – це інноваційне рішення, яке допомагає людям без постійного доступу до робочого місця. Ми раді відзначити їхні успіхи на XR Awards цього року.

TeamViewer Frontline – це AR-рішення, яке допомагає 80% працівників у різних галузях, від заводських цехів до роботи на виїзді, подолати цифровий розрив. Воно сумісне з комп’ютерами, мобільними пристроями і планшетами, що носяться, надаючи інструменти для прискорення процесів, зниження помилок і економії коштів.

З TeamViewer Frontline процеси виконуються на 35% швидше та з точністю до 100%.

«Наш головний принцип у компанії TeamViewer – розробляти технології, які допомагають покращити якість роботи в сучасному світі», – каже Георг Бешлаг, президент компанії TeamViewer Americas. «Наше рішення Frontline є прикладом такого підходу, поєднуючи інновації з реальними рішеннями, які покращують роботу та дозволяють співробітникам виїзних служб працювати ефективніше. Ми дуже пишаємося цією нагородою і готові й надалі постачати інноваційні рішення, які забезпечують вимірні результати та реальну цінність для наших клієнтів у всьому світі».

Джерело: TeamViewer 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.