Раді повідомити про вихід нового рішення TeamViewer Classroom, яке повністю відповідає вимогам Загального регламенту ЄС із захисту даних (GDPR).
TeamViewer Classroom – це віртуальна навчальна аудиторія для освітніх закладів будь-яких типів; рішення дозволяє організувати сучасний навчальний процес із високим рівнем взаємодії та інклюзивності у віддалених чи гібридних освітніх середовищах, воно підходить для шкіл, університетів та інших освітніх закладів.

Деякі основні функції рішення:

  1. Відеоконференція (включаючи Кімнати обговорення)
    Учасники можуть вибирати один із варіантів представлення: відображення галереї, відображення доповідача.
    Доступні Кімнати обговорення з індивідуальним чи довільним призначенням.
  2. Чат і Загальні відмітки
    Підтримуються як повідомлення для розширеної аудиторії у груповому чаті, так і спілкування в індивідуальному чаті. Під час інтерактивного заняття чи лекції можна створювати, експортувати чи зберігати спільні нотатки.
  3. Інтерактивна спільна робота з документом (у тому числі додавання анотацій)
    Під час інтерактивного заняття або лекції можна надавати спільний інтерактивний доступ до PDF-файлів для групи, у цьому випадку файли буде видно всім учасникам у режимі реального часу.
  4. Електронна дошка
    Для візуалізації інформації, наприклад формул або процесів, можна використовувати електронну дошку. За допомогою цього інструменту учні можуть писати текст від руки, користуватися вказівкою, виконувати обведення та виділення, а також повідомляти про свої ідеї.
  5. Тести та опитування
    Викладачі можуть створювати тести та опитування, використовуючи різні формати питань. Учні зможуть проходити їх у режимі реального часу в ході інтерактивного заняття чи лекції.
  6. Повноваження учасників конференції, які налаштовуються 
    Викладачі можуть повністю контролювати взаємодію між учасниками: встановлювати дозволи для відео, доступи до мікрофону, демонстрації екрану, обмежувати перегляд учасників, дозволяти відкриті або закриті чати, а також блокувати конференції.

Дивитися TeamViewer Classroom у дії

З питань придбання рішень TeamViewer звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.