Нещодавно Tableau оголосила про розширення свого партнерства з Microsoft для надання більш глибокої, заснованої на даних та дієвої інформації за рахунок інтеграції Tableau з Microsoft Teams та покращення взаємодії з Microsoft Fabric.

Інтеграція Tableau з Microsoft Teams зробить доступ до аналітичних даних простішим і зручнішим. Тепер користувачі зможуть працювати з цими даними, не перемикаючись між програмами. Інтеграція з Microsoft Fabric дозволить використати дані OneLake для створення єдиної аналітичної інформації. Це заощадить час користувачів і допоможе їм залишатися в робочому ритмі, не потрібно буде копіювати дані до інших систем.

Чому це важливо: Microsoft та Tableau тісно співпрацюють, щоб покращити можливості аналітики та штучного інтелекту для своїх клієнтів. Це означає, що клієнти Tableau можуть легко використовувати хмарні та інформаційні послуги від Microsoft. Ці інтеграції допомагають клієнтам отримувати більше користі від своїх даних та інвестицій у інформаційні технології.

Багато людей використовують Microsoft Teams та Tableau разом. Вони обговорюють дані з Tableau під час розмов та зустрічей. Але зараз обмін даними не відбувається миттєво, і це може робити інформацію застарілою чи неточною. Коли користувач хоче провести додатковий аналіз, йому потрібно виходити з Teams, копіювати дані та вставляти їх до інших програм. Це сповільнює роботу та може призвести до витоку даних.

Коли Tableau та Tableau Pulse стануть доступними для Teams, користувачі зможуть обмінюватися даними безпечніше та ефективніше. Продукти Microsoft також є важливими для аналізу. Tableau вже працює з сервісами, такими як SQL Server, Azure Synapse та Azure Cosmos DB. І додавання доступу до даних Microsoft Fabric розширить вибір джерел для аналізу в Tableau.

Спільна робота з даними та аналіз за допомогою штучного інтелекту допоможуть клієнтам працювати ефективніше, приймати обґрунтовані рішення та максимально використовувати свої дані на різних платформах.

Переваги розширеного партнерства з Microsoft включають:

  • Tableau і Microsoft Teams. За допомогою програми Tableau для Microsoft Teams користувачі зможуть ділитися візуалізаціями Tableau у чатах та зборах Teams. Вони також зможуть налаштовувати оповіщення та підписки, які надходитимуть у Teams. Завдяки цьому люди зможуть краще аналізувати дані та приймати усвідомленіші рішення. Наприклад, менеджер віртуального стенду продажів зможе показувати своїй команді дані про досягнення цілей у реальному часі на зборах Teams, забезпечуючи зручність та безпеку обміну лише необхідною інформацією через Tableau чи метрику Pulse.
  • Tableau Pulse і Microsoft Teams: Tableau Pulse – це покращений спосіб обробки даних у Tableau, який дає співробітникам розумну, персоналізовану та контекстуальну інформацію. За допомогою цієї інтеграції люди отримують персональні дані, щоб краще зрозуміти тенденції та зміни у своїх показниках у Teams. Вони можуть легко перейти від короткої інформації в Tableau Pulse у Teams до сторінки з детальним аналізом, лише одним натисканням кнопки миші.
  • Tableau і Microsoft Fabric: Microsoft Fabric – це зручна аналітична платформа, яка поєднує інструменти для роботи з даними та аналітикою. Вона поєднує різні послуги для роботи з даними, включаючи їх обробку, зберігання, аналіз в реальному часі і бізнес-аналітику, в простому і зручному інтерфейсі SaaS. Microsoft OneLake – це єдине сховище даних. Інтеграція Tableau з Microsoft Fabric дозволяє користувачам легко знаходити, вивчати та отримувати цінну інформацію прямо в Tableau та Tableau Pulse на основі даних з OneLake.

Джерело: Tableau 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.