Список покращень – 3DEXPERIENCE World 2024 – тепер відкритий для подання заявок та голосування. Це шанс представити ідеї щодо вдосконалення продуктів SOLIDWORKS і проголосувати за варіанти, що сподобалися.

У списку покращень будуть представлені такі продукти:

  • SOLIDWORKS 3D CAD (Десктопна версія SOLIDWORKS, доступна вже понад 25 років!)

Щоб отримати доступ до списку покращень, спочатку використовуйте свій ідентифікатор 3DEXPERIENCE для входу в систему, а потім перейдіть за посиланням: www.solidworks.com/top_ten

Після того, як заявки будуть подані, з’явиться можливість проголосувати за ідеї, що сподобалися. Всі заявки будуть розглянуті розробниками 3DS SOLIDWORKS, а десять найкращих будуть представлені на виставці 3DEXPERIENCE World 2024 в Далласі, штат Техас, а також віртуально.

Як і минулого року, список покращень буде розміщений на платформі 3DSwym. Тому, якщо ви новачок або не подали свою заявку минулого року, ознайомтеся зі статтею “Getting Started” та відео на головному форумі SOLIDWORKS, щоб дізнатися про використання 3DSwym.

Вітаються професійні коментарі та обговорення, які можуть допомогти краще зрозуміти чи розкрити ідеї інших користувачів.

Цього року список покращень буде відкритий для подання заявок з 14 листопада 2023 року до 5 січня 2024 року. Голосування розпочнеться 5 січня 2024 року, і закінчиться 26 січня 2024 року.

Незалежно від того, чи візьмете ви участь у 3DEXPERIENCE World 2024 особисто чи віртуально, ваші ідеї можуть виявитися значущими для майбутніх оновлень SOLIDWORKS!

Джерело: SOLIDWORKS

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.