В процесі роботи над прототипом виробу виникає велике число суміжних завдань, пов’язаних з моделюванням поведінки матеріалів, аналізом, віртуальним тестуванням виробів, проведенням інженерних розрахунків, для вирішення яких інженерам потрібні зручні у використанні спеціалізовані інструменти.

До таких спеціалізованих інструментів для інженерного аналізу відносяться:

SOLIDWORKS SIMULATION – це повнофункціональне рішення для інженерних розрахунків та аналізу виробів. Воно допомагає підприємствам швидше виводити продукцію на ринок, економити кошти та підтримувати високу якість виробів.

SOLIDWORKS Flow Simulation – рішення для моделювання потокових процесів в текучому середовищі (CFD-аналіз) повністю вбудований в SOLIDWORKS. CFD є хорошим доповненням, а іноді і повною заміною дорогих випробувань в аеродинамічній трубі або в польових умовах.

SOLIDWORKS Plastics – рішення для симуляції лиття під тиском, яке буде корисним розробникам пластмасових компонентів і прес-форм, а також аналітикам, що спеціалізуються на CAE.

Пропонуємо ознайомитися із записом вебінару, присвяченому цим рішенням https://cutt.ly/mycISHu

Хочемо нагадати, що до 30 червня діє спеціальна пропозиція:

Потужні додаткові модулі SOLIDWORKS зі знижкою 50%

Знижка 50% при придбанні додаткових модулів SOLIDWORKS:

SOLIDWORKS Simulation

SOLIDWORKS Flow SIMULATION

SOLIDWORKS CAM

SOLIDWORKS Composer

SOLIDWORKS eDrawings

SOLIDWORKS Electrical

SOLIDWORKS Inspection

SOLIDWORKS Plastics

SOLIDWORKS MBD

SOLIDWORKS Visualize

  • Знижка 50% дійсна тільки на рішення, придбані до 30 червня 2020 року
  • Знижки та пропозиції по продуктах не сумуються

За додатковою інформацією та з питань придбання продуктів SOLIDWORKS звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua