19 вересня у Львові компанія SOFTICO заром із Dassault Systèmes та за підтримки Tech StartUp School, провели захід SOLIDWORKS DAY.

SOLIDWORKS DAY у Львові – захід, направлений на підтримку та просування головної події року на ринку САПР та PLM – SOLIDWORKS SUMMIT UKRAINE 2019, яка відбудеться в Киеве 30 жовтня.

Захід зібрав більш ніж 60 участників, серед яких були інженери-конструктори, інженери-технологи, а також спеціалісти, работа яких пов’язана з виробництвом.

Гості SOLIDWORKS DAY дізналися про те, як за допомогою рішень SOLIDWORKS проектувати інноваційні промислові вироби та здійснювати їхнє віртуальні випробування, виконувати підготовку до виробництва, та багато іншого.

Участники заходу отримали унікальну можливість поспілкуватися особисто з Азаматом Кардановим, Директором із розвитку бізнесу SOLIDWORKS в Україні, Dassault Systèmes, та сертифікованим інженером SOLIDWORKS, SOFTICO – Олександром Борченком.

Спеціальними гостями виступили представники компанії HP: Ігор Євчук, категорійний менеджер HP, і Олег Гурович, Менеджер категорії широкоформатних пристроїв HP.

Фотозвіт заходу

Компанія Dassault Systèmes втілює принцип 3DEXPERIENCE, забезпечуючи окремих людей та компанії віртуальним середовищем створення инновацій. Провідні рішення компанії допомагають змінити підхід до розробки, виробництва і сервісу.

З питань придбання рішень SOLIDWORKS звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 410 або solidworks@softico.ua