Раді повідомити, що група компаній «Софтіко» має ексклюзивну ліцензію на впровадження Комплексних систем захисту інформації (КСЗІ) та проведення державної експертизи для вже розроблених КСЗІ. Основним провайдером послуг із КСЗІ у межах групи є компанія «Дефендіко».

Серед наших співробіників є досвідчені фахівці, які обіймали керівні посади в органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування. Ці експерти безпосередньо брали участь у впровадженні КСЗІ в структурних підрозділах обласної та міської влади. Саме цей цінний досвід дозволить вам вирішити питання захисту інформації у структурних підрозділах, що опрацьовують обмежені дані, в повному обсязі.

Наголошуємо, що серед наших фахівців є спеціалісти, здатні вирішити всі технічні питання, пов’язані із налаштуванням серверів для підключення до захищеної системи “Трембіта” та інших сучасних вирішень.

Ми розуміємо, що сила всього ланцюга залежить від ефективності кожної ланки, особливо в умовах сучасних викликів. Тому ми пропонуємо вам спільно пройти цей шлях до успіху!

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.

Вы можете заповнити форму нижче і менеджер КСЗІ зв’яжеться із вами найближчим часом