Під час запуску системи онлайн-моніторингу та оцінки к та оцінки якості послуг Міністерство цифрової інформації впровадило сучасні інтерактивні дашборди Tableau. Система онлайн-моніторингу забезпечує збір та зберігання інформації про замовлені та надані адміністративні послуги, а також про параметри їх надання.

SOFTICO – офіційний партнер Tableau в Україні зі статусом Silver Reseller. Систему інтерактивної бізнес-аналітики Tableau застосовують у роботі та навчанні понад 65 000 людей у 100 країнах світу, в тому числі співробітники таких компаній як: Amazon, BP, Apple, Wargaming (розробник – World of Tanks), Walmart, Heineken, Starbucks, Pfizer, Coca-Cola, Bank of America та Barclays.

Впровадження сучасних інтерактивних дашбордів для Системи онлайн-моніторингу дозволило фахівцям Міністерства цифрової інформації оперативніше опрацьовувати дані, удосконалюючи при цьому структуру та якість отриманої інформації та більш ефективно аналізувати результати.

Публічний Дашборд ЦНАП

“Tableau застосовувалося під час розробки інформаційної системи та для перевірки логіки зв’язків у SQL-таблицях. Це дозволило доопрацювати нашу систему та виправити низку помилок”, — розповідає Марина Бобраніцька, керівниця експертної групи з моніторингу та оцінки якості публічних послуг Директорату системного розвитку надання адміністративних послуг Мінцифри.

 Інтерактивні дашборди дали можливість контролювати час надання послуг, попит на послуги, а також виявляти інші тенденції у сфері надання адміністративних послуг. Наприклад, завдяки впровадженню дашбордів Центри надання адміністративних послуг мають статистику в якості аналітичного інструменту для ухвалення управлінських рішень.

З питань придбання рішень Tableau звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.