Компанія ESET повідомляє про вихід нової версії Safetica NXT ― рішення для виявлення внутрішніх загроз на основі хмари. Рішення, яке розгортається із захищеної хмари у вигляді сервісу управління, стає доступним також як самостійна послуга з функціями динамічного запобігання втраті даних (DLP).

Варто зазначити, що компанія Safetica входить до ESET Technology Alliance, який створено для забезпечення надійного захисту корпоративних даних користувачів на підприємстві.

Режим захисту з динамічним DLP

У режимі захисту* Safetica NXT можна автоматично реєструвати події, повідомляти співробітників про потенційний ризик операції з можливістю вибору наступних кроків або блокувати дію, щоб запобігти передачі конфіденційних даних з пристрою.

Нові функції DLP використовують динамічне виявлення цифрового робочого простору та адаптивний захист даних. Визначення безпечного цифрового робочого простору, що є важливою частиною DLP, постійно змінюється відповідно до поведінки користувачів для забезпечення високого рівня захисту та простоти адміністрування.

Нова версія Safetica NXT для динамічного запобігання втраті даних. ESET.

Можливість самостійного управління

Safetica NXT із ієрархічною архітектурою продовжує залишатися хмарним сервісом, пропонуючи основні сценарії виявлення та захисту на основі кращих практик безпеки даних.

Крім цього, сервіс під управлінням MSP тепер містить режим самостійного управління для користувачів, які бажають контролювати конфігурацію та звітність.

Тому партнери Safetica зможуть легко вимкнути режим управління із центральної консолі клієнта. Зокрема цей режим можна використовувати для попереднього налаштування та консультування користувачів протягом пробного періоду. Після переходу на самостійне управління клієнт може бачити всіх своїх користувачів у центральній консолі.

Користувачам, як і раніше, не потрібна окрема апаратна інфраструктура або додатковий персонал з ІТ-безпеки для управління захистом даних. Оскільки режим самостійного управління дозволяє виконувати необхідні дії самостійно, забезпечуючи максимальну конфіденційність.

Орієнтоване на ризики, SaaS-рішення швидко розгортається. ESET.

Safetica NXT залишається SaaS-рішенням, орієнтованим на ризики, зі швидким розгортанням та мінімальними витратами на обслуговування завдяки максимальній автоматизації та машинному навчанню.

* Наразі правила DLP та захисту доступні лише для середовищ Windows.

Джерело ESET

З питань придбання рішень ESET звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.