fbpx

Представляємо нову лінійку продуктів CorelDRAW 2021

Представляємо нову лінійку продуктів CorelDRAW 2021, до складу якої входить професійне програмне забезпечення для графічного дизайну — CorelDRAW® Graphics Suite 2021. Новий пакет, що функціонує на платформах Windows і Mac, робить ставку на спільну роботу і містить принципово нові інструменти, спрямовані на оптимізацію процесів розробки і рецензування матеріалів проектів. Гнучке дизайн-середовище, що забезпечує високий рівень контролю при роботі з ресурсами і проектами, сприяє підвищенню продуктивності праці. Розширені можливості створення зображень і редагування фотографій дозволяють дизайнерам швидше, ніж будь-коли, реалізувати своє унікальне творче бачення. А щоб в умовах постійно мінливих понять і визначень робочого місця забезпечити графічних фахівців засобами для роботи в будь-якій точці світу і практично з будь-якого пристрою, CorelDRAW.app ™ був оптимізований під сенсорні екрани і тепер доступний у форматі абсолютно нової програми для iPad.

«Формат нашої роботи змінюється швидше, ніж хтось міг собі уявити, і CorelDRAW Graphics Suite 2021 з готовністю приймає виклик. Ніколи раніше завдання підтримувати зв’язок один з одним не було таким складним і таким важливим, і наші інструменти для спільної роботи дозволяють членам команди обмінюватися ідеями та натхненням в режимі реального часу і незалежно від того, де вони знаходяться – в одному і тому ж місті або на протилежних півкулях, — говорить Джон Фальсетто, старший директор з виробництва графічних і офісних додатків. – Повторно аналізуючи робочі процеси користувачів і впроваджуючи кардинальні удосконалення в масштабах всього пакету, ми допомагаємо дизайнерам прискорити реалізацію проектів – від початкового формування ідеї до виведення готових матеріалів ».

CorelDRAW Graphics Suite 2021 включає в себе широкий набір інструментів для створення векторної графіки, макетування сторінок, типографіки, фоторедагування і багато іншого. Пакет спрощує складні робочі процеси і надає дизайнерам повну свободу у виборі методів і прийомів втілення в життя їх творчих задумів – у веб-форматі, на Windows і Mac або на мобільних пристроях.

Нові аспекти пакету, орієнтовані на спільну роботу, продуктивність і якість:

Принципово нові інструменти для спільної роботи дозволяють членам команди взаємодіяти один з одним в режимі реального часу (незалежно від місця розташування) і ефективно дотримуватися встановленого графіка роботи.

• НОВЕ! Інформаційна панель. Інформаційна панель, представлена в CorelDRAW® 2021 і CorelDRAW.app, грає роль командного центру: тут зберігаються всі хмарні файли дизайну, відображається превью, реєструється поточний статус проекту, підраховуються коментарі і ведеться облік членів команди. Функції прямого обміну дизайн-файлами з CorelDRAW 2021 усувають необхідність відкривати кожен файл окремо.
• НОВЕ! Коментарі в реальному часі. Учасники проекту, відповідальні за рецензування та затвердження матеріалів, тепер можуть через CorelDRAW.app. додавати в робочий документ свої коментарі та анотації, які відразу з’являються в робочому файлі дизайнера в додатку CorelDRAW 2 021 (Windows або Mac). Відображення приміток в режимі реального часу усуває будь-які затримки в процесі доопрацювання і прискорює затвердження матеріалів проектів.
• НОВЕ! Інтеграція з Microsoft Teams. Корпоративні клієнти можуть переглядати і редагувати дизайн-файли за допомогою CorelDRAW.app для Teams. Для створення нових проектів передбачено вхід через корпоративний аккаунт користувача Microsoft 365. Для обговорення проектних матеріалів з членами команди можна скористатися каналами Teams.

Робота з проектами і активами в новому гнучкому дизайн-середовищі відрізняється підвищеним рівнем контролю і ефективності.

• НОВЕ! Багатосторінковий перегляд. Цей режим дозволяє вирішувати завдання перегляду, управління і редагування всіх цифрових ресурсів проекту на одному екрані. Тут можна копіювати і переміщати об’єкти по сторінках, користуватися паралельними вікнами для порівняння зображень і вільно розпоряджати сторінки в потрібному порядку.
• НОВЕ! Вікно налаштування «Сторінки». Вікно налаштування «Сторінки» дозволяє переміщатися по проекту, додавати, видаляти і перейменовувати сторінки, а також миттєво переключатися між односторінковим режимом перегляду та новим багатосторінковим форматом. Новий режим відображення всіх сторінок проекту у вигляді сітки ескізів полегшує управління і сортування.
• НОВЕ! Експорт декількох ресурсів. Гнучкі опції виводу об’єктів і сторінок в різні стандартні галузеві формати, включаючи PDF, а також функція миттєвого створення індивідуальних списків ресурсів для експорту дозволяють економити цінний робочий час. Експорт одного і того ж елементу дизайну в різних розмірах, форматах і дозволах (або, як варіант, різних елементів з однаковими налаштуваннями) незамінний при розробці дизайну веб-додатків і мобільних додатків.

Ультрасучасні засоби створення зображень і високоточні інструменти макетування сторінок спрощують робочі процеси, максимально скорочуючи час, необхідний для створення вражаючих проектів.

• НОВЕ! Малюнок в перспективі. Створення об’єктів і композицій в перспективі став максимально простим і швидким. Програма дозволяє проектувати зображення в перспективі з однією, двома і трьома крапками сходу, створювати з нуля або додавати готові групи об’єктів на загальну площину перспективи, а також вільно переміщати і редагувати об’єкти, не впливаючи при цьому на саму перспективу.
• ПОКРАЩЕНО! Направляючі і НОВА опція «Прив’язка до себе». При роботі з направляючими перемикання між режимом перегляду в реальному масштабі і превью за розміром сторінки здійснюється в один клік. Нова опція «Прив’язка до себе» включає і відключає функцію прив’язки об’єктів до їх власних точок прив’язки, дозволяючи швидко і точно переміщати і модифікувати елементи дизайну.

Представлені в Corel PHOTO-PAINT ™ 2021 передові функції фоторедагування прокладуть для вас швидкий і простий шлях до ідеальних фотографій, які перевершать очікування ваших клієнтів.

НОВЕ! Вікно налаштування «Налаштування». Це вікно налаштування надає доступ до найбільш часто використовуваних фільтрів і дозволяє редагувати зображення в недеструктивному форматі, в режимі реального часу і відповідно до контексту документу. Тут також представлені опції налаштування та збереження вподобаних фільтрів і новий режим локального регулювання, ізолюючий окремі об’єкти і області зображення.
• НОВЕ! Зміна кольорів. За допомогою інструменту «Зміна кольорів», доступного в новому вікні налаштування «Налаштування», можна виконувати цільове редагування відтінку, насиченості та освітлення. Удосконалення, внесені в роботу з кольором, дозволяють не тільки істотно підвищити швидкість обробки зображень, але досягти більш гармонійних і природних результатів фоторедагування.
НОВЕ! Підтримка HEIF. В Corel PHOTO-PAINT і CorelDRAW 2021 забезпечена підтримка HEIF (High Efficiency Image File) – формату фотографій, знятих на iPhone.

CorelDRAW всюди! Зустрітися зі справжньою кроссплатформенною роботою на Windows, Mac, в Інтернеті, на iPad та інших мобільних пристроях.

• НОВЕ! Нативна підтримка Apple silicon. Пакет CorelDRAW Graphics Suite 2 021 for Mac повністю задіює неймовірну швидкість і найвищу продуктивність процесорів Apple M1. Дизайн меню, вікон, екранів, полів, значків, кнопок та інших елементів інтерфейсу користувача відповідає стандартам macOS Big Sur.
• ПОКРАЩЕНО! Оптимізований під сенсорні екрани додаток CorelDRAW.app. Оптимізований під сенсорні екрани веб-додаток CorelDRAW.app дозволяє ефективно використовувати продукт на планшетах та інших мобільних пристроях.
• НОВЕ! CorelDRAW.app для iPad. Новий додаток для iPad ще більше спрощує роботу в дорозі і забезпечує всі умови для перевірки та рецензування спільно використовуваних файлів в будь-якій точці світу.
• ПОКРАЩЕНО! Швидкість відображення на Windows 10. Оптимізація CorelDRAW Graphics Suite 2021 для максимально ефективного використання графічного процесора (GPU) вашої системи на Windows дозволила добитися рівномірного панорамування і масштабування: швидкість відображення підвищена аж до 14,6 разів під час панорамування і в 4,4 рази при масштабуванні.

Джерело Corel

Якщо Ви хочете купити рішення Corel, звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua

2021-03-15T15:40:03+03:00Березень 15, 2021|Новини|

Мы пытались сделать этот материал полезным, поделитесь им, пожалуйста!

2021-03-15T15:38:59+03:00Березень 15, 2021|

Мы пытались сделать этот материал полезным, поделитесь им, пожалуйста!

Go to Top