Microsoft оголосила про вихід загальнодоступної версії Microsoft Teams Essentials – першої окремої пропозиції Microsoft Teams для малого бізнесу. Microsoft Teams Essentials – це недороге професійне рішення, яке дає можливість проводити збори по мережі, працювати спільно, спілкуватися та використовувати офісні програми у гібридному середовищі.

Ми знаємо, наскільки непростими були для малого бізнесу останні 20 місяців. Організаціям довелося виявити неймовірну гнучкість, щоб адаптуватися до нових умов, часто без потрібних інструментів та технологій, – каже Джаред Спатаро, корпоративний віце-президент Microsoft з рішень для сучасного робочого середовища. – Рішення Microsoft Teams Essentials розроблено з урахуванням унікальних потреб цього сектора та покликане допомогти компаніям повернутися на шлях процвітання у нову епоху гібридної роботи».

Microsoft Teams Essentials дає широкі можливості для професійної організації зборів та спільної роботи. Серед них:

  • Збори для будь-яких груп тривалістю до 30 годин
  • Максимальна кількість учасників зборів до 300 осіб
  • 10 Гб у хмарному сховищі на кожного користувача

Крім того, Microsoft Teams Essentials підтримує як уже знайомі та улюблені, так і нові можливості корисні для малого бізнесу.

  • Просте та зручне відправлення запрошень, для якого потрібна лише електронна адреса. Якщо у користувача немає Teams, йому не знадобиться реєструватися, входити до системи та встановлювати програму, щоб брати участь у зборах.
  • Крім календаря Outlook у цю версію інтегрований календар Google, що ще більше полегшує планування зборів у Microsoft Teams.
  • Професійні інструменти та функції для зборів: зал очікування, віртуальні фони, режим «Разом», автоматичні приховані субтитри та живі реакції.
  • Історія листування в чатах дозволяє не втратити контекст бесіди і продовжити її в будь-який час.
  • Новий шаблон групового чату для малого бізнесу допомагає створити єдиний центр командної роботи, де можна швидко запускати групові проекти та проводити збори з їх учасниками, призначати завдання колегам та отримувати зворотний зв’язок за допомогою опитувань.

За даними LinkedIn, кількість відкритих вакансій у малих та середніх компаніях за останній рік зросла на 81,9% порівняно з даними на 1 листопада 2020 року. Малі компанії як ніколи раніше потребують гнучких рішень та технологій, що дозволяють наймати віддалених співробітників і переходити до нових стилів спільної роботи – в синхронному або асинхронному режимі. Microsoft Teams Essentials дає малому бізнесу вигідні можливості для реалізації проектів, співпраці та розвитку. Замовники можуть придбати Microsoft Teams Essentials у партнерів зі статусом Microsoft Cloud Partner або на веб-сайті Teams.

Джерело Microsoft 

З питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.