30 жовтня 2019 року у Києві відбулась головна подія на ринку САПР и PLM – SOLIDWORKS SUMMIT UKRAINE 2019. Від нових ідей до ідеальних виробів. Захід відвідали більш ніж 250 учасників, серед яких були технічні директори, інженери-конструктори, промислові дизайнери, керівники конструкторських відділів, в тому числі керівники промислових підприємств.

Для участі у саміті до України вперше завітав Головний виконавчий директор підрозділу SOLIDWORKS в Dassault Systèmes Жан Паоло Бассі. Ексклюзивно для аудиторії в Україні була представлена стратегія розвитку продуктів SOLIDWORKS та огляд нової версії SOLIDWORKS 2020 року. Окрім цього були наведені приклади успішного використання продуктів SOLIDWORKS підприємствами України, використання SOLIDWORKS для стартапів, сфери освіти, розглянуті кращі апаратні рішення від глобальних технологічних партнерів HP Inc і Dell Technologies.

Окремо варто відзначити Виставку технологій на SOLIDWORKS SUMMIT UKRAINE 2019.
На стендах HP Inc. були представлені спеціалізовані робочі станції та комплект устаткування для віртуальної реальності. Wacom Україна представила роботу графічних планшетів з використанням продуктів SOLIDWORKS. Лабораторія швидкого прототипування FabLab провела демонстрацію роботи продуктів SOLIDWORKS у поєднанні з 3D скануванням і 3D друком. Компанія DELFAST представила унікальний електробайк, спроектований з використанням продуктів SolidWorks.

Відзначимо, що захід отримав позитивні відгуки як від учасників, так і від партнерів. 

Організатори заходу висловлюють подяку партнерам проведення SOLIDWORKS SUMMIT UKRAINE 2019: SOFTICO, HP Inc., Dell Technologies, ITСАПР, WACOM, FabLab Fabricator, Delfast, а також інформаційним партнерам: Національний промисловий портал, Компьютерное обозрение, АППАУ, «Перший діловий» телеканал та Асоціації «Ліга інформаційних технологій».

Відео-запис заходу
Фото-звіт заходу

До зустрічі на SOLIDWORKS SUMMIT UKRAINE 2020!