fbpx

Перехід на продукти ESET

Під час переходу з ліцензійних продуктів інших виробників антивірусного програмного забезпечення на рішення ESET* користувачі отримують знижку 30 %. Пропозиція діє за умови здійснення першої покупки ліцензії ESET терміном дії на 1 рік для захисту не менше 5 ПК. Варто зазначити, що міграція здійснюється на аналогічний за функціональністю продукт і на аналогічну кількість пристроїв.

Для отримання знижки користувачу необхідно під час оформлення заявки на покупку відправити копію сертифіката ліцензійності на рішення іншого виробника, у якому зазначено кількість захищених пристроїв і тип продукту.

Знижка надається за умови, що з моменту закінчення дії ліцензії на антивірусний продукт іншого виробника пройшло не більше 60 днів. Пропозиція поширюється тільки на електронні версії продуктів.

*Акційна пропозиція не поширюється на продукти: ESET Endpoint Protection Standard Cloud, ESET Endpoint Protection Advanced Cloud, ESET Secure Business Cloud, ESET Dynamic Endpoint Protection, ESET Dynamic Mail Protection та ESET Dynamic Threat Defense.

Джерело ESET

З питань покупки продуктів ESET і навчання звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua

2021-03-04T17:24:29+03:00Березень 4, 2021|Новини|
Go to Top