Із 1 березня 2024 року Microsoft припиняє надавати безкоштовні ліцензії на свої продукти. Це означає, що користувачі повинні будуть придбати ліцензію згідно з новими тарифами. Припинення безкоштовної видачі ліцензій є частиною стратегії Microsoft щодо поліпшення якості обслуговування та забезпечення стабільної роботи своїх продуктів.

Для тих, хто вже має безкоштовні ліцензії, доступ залишиться безкоштовним до закінчення терміну дії. Нові користувачі після 1 березня 2024 року зможуть користуватися продуктами лише за платними тарифами. Компанія також планує розширити функціонал платних версій своїх програмних продуктів.

Якщо ви плануєте використовувати продукти Microsoft після 1 березня 2024 року, ваші особисті менеджери компанії SOFTICO із задоволенням ознайомлять із новими тарифними планами компанії та допоможуть своєчасно оформити ліцензії для подальшого безперебійного використання продуктів.

Не пропустіть унікальну можливість отримати спеціальні умови на продукти Microsoft! Ваш ключ до світу передових технологій та інновацій від Microsoft чекає!

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.