Компанія Corel представила нову версію комплексного графічного пакета CorelDRAW® Technical Suite 2020, при розробці якого особлива увага приділялася підвищенню ефективності робочих процесів проектування та створення технічних ілюстрацій.

CorelDRAW Technical Suite 2020 пропонує абсолютно нові можливості для спільної роботи, покращені інструменти ізометричного малювання та обробки зображень і значне підвищення продуктивності.

У лінійку CorelDRAW 2020 тепер входять чотири продукти, що відповідають потребам широкого кола користувачів. Для домашнього використання підійдуть недавно випущені пакети CorelDRAW Essentials і CorelDRAW Standard. Для графічних дизайнерів призначений пакет CorelDRAW Graphics Suite, а для технічного проектування, архітектури та виробництва можна використовувати CorelDRAW Technical Suite.

Нова версія CorelDRAW Technical Suite 2020 відрізняється підвищеною продуктивністю при роботі з лініями, ореолами і стилями. Новий режим малювання товстих і тонких ліній автоматично регулює товщину ліній на об’єктах, включаючи криві, прямокутники та еліпси. Нові інструменти роботи з виносками Legless Callout, опції масштабування виносок і прив’язки інформації про об’єкти до символів істотно економлять час.

Реалізовано автоматизоване додавання виносок до «гарячих точок» і об’єктів з інформацією про них у міру відтворення. Нові інструменти CorelDRAW.app для спільної роботи спрощують процес перевірки та затвердження файлів, виконаних в CorelDRAW і Corel DESIGNER. Нова функція обтікання в Corel DESIGNER 2020 спрощує точне накладення об’єкта на циліндри; нова бібліотека символів робить процес швидшим і простішим, ніж раніше. Технології штучного інтелекту в Corel DESIGNER і CorelDRAW збільшують продуктивність завдяки підвищенню дискретизації зображень, видалення артефактів JPEG і більш високого рівня перетворення в Corel PowerTRACE растрових об’єктів в векторні. Оновлення для XVL Studio Corel Edition, в тому числі спрощена структура імпортованих в Corel DESIGNER 3D-об’єктів, оптимізація процесу їх обробки та збереження метаданих об’єктів, полегшують підготовку файлів для 3D-візуалізації.

Основні програми пакета CorelDRAW Technical Suite 2020:

  • Corel DESIGNER® 2020: розробка високоточних технічних ілюстрацій та дизайну
  • CorelDRAW® 2020: векторна графіка і макетування сторінок
  • Corel PHOTO-PAINT® 2020: професійне редагування зображень
  • XVL Studio Corel Edition: 3D візуалізація та авторінг
  • CorelDRAW.app ™: доступ до файлів, спільна робота, а також розробка графіки онлайн через веб-браузер

Пакет також містить цінний контент і допоміжні додатки, включаючи PowerTRACE® (доступно в CorelDRAW і Corel DESIGNER), CAPTURE ™, CONNECT ™ Content (доступно в CorelDRAW і Corel DESIGNER), Corel Font Manager ™ і AfterShot ™ 3 HDR.

Окремо поставляється утиліта XVL Studio 3D CAD Corel Edition 2020 для CorelDRAW Technical Suite, яка допомагає перетворювати складні 3D-деталі для CAD в зрозумілі візуалізації. Вона також пропонує розширену обробку структури об’єктів, в тому числі оновлені інструменти Replace Assembly ( «Замінити збірку») і панель «Редагувати».

Пакет CorelDRAW Technical Suite 2020 доступний для придбання в форматі безстрокової ліцензії або підписки.

  • Підписка. Передбачає щорічний невисокий платіж і можливість припинення платежів, якщо відпала необхідність в програмному забезпеченні. Підписка гарантує доступ до новітніх версій продукту протягом усього терміну дії вашого облікового запису.
  • Безстрокова ліцензія. Після оплати вартості продукту разовим платежем клієнт отримує ліцензію на користування програмним забезпеченням в постійне володіння (без додаткових щомісячних / щорічних внесків).

Джерело Corel  

З питань придбання продуктів Corel звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua