Corel Painter 2021 — нова версія найпотужнышого в галузі програмного забезпечення для цифрового малювання на платформах macOS і Windows. Вперше цифровим художникам відкривається доступ до перенесення стилю на основі штучного інтелекту, що пропонує широкий набір налаштувань, інструментів управління, а також реалістичність Natural-Media™, які відповідають вимогам професіоналів.

Нова версія Painter 2021 допомагає художникам розширити свої творчі можливості і підвищити продуктивність за допомогою різноманітного набору інструментів із клонування кольору, оптимізації продуктивності на основі графічного процесора і нової категорії пензлів, сумісних з інструментом «Густа фарба».

Painter 2021 оптимізує творчий процес, як для цифрових художників-професіоналів, так і для початківців, які вивчають нові способи малювання в різних художніх сферах, включаючи графічний контент для шоу-бізнесу, ілюстрації, фотографії, мангу і живопис.

НОВІ ФУНКЦІЇ

  • Художні стилі на основі ШІ

Отримайте максимальну користь від інноваційного ШІ, вбудованого в Painter, скориставшись будь-яким із 12 художніх стилів.

  • Густа фарба

Реалістичний інструмент «Густа фарба», а також нова бібліотека пензлів, сумісних з інструментом «Густа фарба», покрщені пензлі і додаткові функції, які допоможуть вивести ваші художні роботи на новий рівень.

  • Оптимізація продуктивності

Інструмент Brush Accelerator™, який проаналізує ваше обладнання і відеокарту для застосування оптимальних налаштувань Painter.

  • Клонування кольору

Процес створення унікальних творів мистецтва за допомогою будь-якого клонуючого пензля став набагато простішим.

ПОКРАЩЕНО

  • Керування шарами
  • Підтримка Mac

Джерело Corel  

З питань придбання продуктів Corel звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua