Компанія ESET представляє нову версію рішення для аналізу мережевого трафіку — GREYCORTEX MENDEL. У версії 3.6.1 було вдосконалено управління інцидентами та функцію звітування, а також покращено зручність використання, стабільність та продуктивність рішення.

Нагадуємо, що компанія GREYCORTEX є однією з учасниць технологічного альянсу ESET, який було створено для забезпечення надійного захисту державних та приватних організацій різних розмірів.

Нова версія рішення MENDEL відрізняється покращеним управлінням інцидентами. Зокрема, було додано управління тегами інцидентів та з’явилась можливість додавання виконавця із форми сторінки інцидентів. Крім цього, тепер за замовчуванням покращена кореляція «false positive інцидентів». Також у новій версії було вдосконалено звіти: змінено заголовок звіту PDF, додано часовий діапазон на титульну сторінку та нові елементи до заголовка PDF-звіту.

Нова версія GreyCortex Mendel v3.6.1 відрізняється поліпшеним управлінням інцидентами – ESET.

Інші оновлення версії 3.6.1:

  • Покращена швидкість роботи запитів про події при використанні фільтру.
  • Видалено інформацію про користувачів з управлінських звітів, звітів про безпеку та електронних листів.
  • Покращено сумісність для роботи з брандмауером PaloAlto.

Звертаємо увагу, що повна підтримка надається лише користувачам версій 3.6.x та 3.5.x. Обмежена підтримка доступна для користувачів попередньої версії 3.4.x. Версії 3.3.x та попередні версії більше не підтримуються.

Джерело ESET

За додатковою інформацією та з питань придбання рішень ESET звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.