ESET повідомляє про вихід Safetica 9.3 — рішення для запобігання втрати конфіденційних даних. У новій версії реалізовано додаткові функції, які дозволяють покращити захист даних при традиційно мінімальному впливі на продуктивність та простоті використання.

Підтримка аудиту на операційних системах Mac та Android

У новій Safetica 9.3 розшили можливості аудиту, додавши підтримку macOS та Android. Нова функція кросплатформного аудиту дозволяє отримати більш повне розуміння операцій з файлами та конфіденційною інформацією. Крім цього, у Safetica Mobile реалізовано можливість аудиту створених або завантажених файлів на Android.

Інші новинки

  • Спрощене налаштування правил для категорій даних, визначених веб-експортом та експортом додатків, з яким більше не можна налаштовувати правила окремо кожного користувача.
  • Нові сповіщення у разі витоку даних та розширені сповіщення про загальні порушення політики.
  • Додано альтернативну класифікацію контексту, яка використовує стійкі метадані замість тегів NTFS.
  • У випадку підключення до служби управління Safetica тепер діє захист від атак методом повного перебору (brute force).
  • Консоль управління Safetica тепер потребує оновлення під час підключення до оновленої версії SMS.

Нагадуємо, що Safetica ще з 2016 року є одним з учасників програми ESET Technology Alliance, яка створена для забезпечення всебічного захисту корпоративних користувачів.

«Щороку кількість зареєстрованих витоків даних з організацій зростає більш ніж на 5%. Наймасштабніший витік інформації налічував понад 1 мільярд записів. Більш ніж половина інцидентів трапляються з вини співробітників компаній, — розповідає Сергій Кадет, менеджер відділу роботи з клієнтами та партнерами ESET в Україні. — Тому саме DLP-рішення стали трендом у сучасній кібербезпеці. Ми пишаємося, що учасником ESET Technology Alliance є компанія Safetica, рішення, якої використовується багатьма державними та комерційними установами України. Більш того, високу якість рішення було підтверджено і експертним висновком ДССЗЗІ України».

Джерело ESET

З питань придбання рішень ESET завертайтесь до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua