Microsoft продовжує працювати над покращенням диспетчера завдань у Windows 11. Деякі зміни вже з’явилися в попередній збірці та доступні інсайдерам Windows у бета-каналі.

Найбільшою новиною є панель пошуку для запущених процесів – буде простіше знайти певні процеси серед десятків інших.

Також тестується підтримка темного режиму диспетчера завдань, який можна увімкнути незалежно від налаштування теми Windows. Це відноситься і до спливних вікон усередині нього. А перемикач режиму ефективності тепер має прапорець «Більше не запитувати», якщо ви регулярно перемикаєте окремі процеси у режим ефективності та не хочете щоразу робити підтвердження.

Невідомо, які з цих змін потраплять у стабільну збірку Windows 11 і коли це станеться. Microsoft часто використовує канали програми попередньої оцінки Windows для тестування функцій – деякі з них не приходять до користувачів. Однак, зазвичай поява нововведень у бета-каналі означає, що у кінцевому підсумку вони будуть випущені в найближчі кілька місяців.

Тим часом експериментальний канал Dev перейшов до абсолютно нового основного номера збірки – Windows 11 23H2, вихід якої очікується наступного року.

Джерело: https://bit.ly/3hI0gVY

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.