Незабаром Microsoft Edge запропонує переклад відео в режимі реального часу на таких сайтах, як YouTube, LinkedIn, Coursera тощо. У рамках цьогорічної події Build Microsoft оголосила, що нова функція на основі штучного інтелекту зможе перекладати голосовий вміст за допомогою дубляжу та субтитрів просто під час перегляду.

Наразі ця функція підтримує переклад з іспанської на англійську, а також переклад з англійської на німецьку, хінді, італійську, російську та іспанську. Окрім зручного перекладу відео мовою користувача, нова функція штучного інтелекту Edge також має зробити відео доступнішими для тих, хто має проблеми зі слухом.

Edge буде підтримувати переклад у реальному часі для відео на новинних сайтах, таких як Reuters, CNBC і Bloomberg. Microsoft планує додати більше мов і підтримуваних сайтів у майбутньому.

Зараз Edge вже пропонує можливість резюмувати зміст відео YouTube, але він не може генерувати текстові підсумки кожного відео, оскільки покладається на наявну стенограму.

Джерело: The Verge

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.