У Microsoft Teams Public Preview з’явилася можливість використати другу камеру для відеочату. Це дозволяє користувачеві показувати щось співрозмовникам, не перемикаючись на основну камеру, яка зазвичай дивиться на обличчя. Тепер можна використовувати додаткову камеру для показу додаткових об’єктів або сцен під час відеодзвінків.

Поток с камеры, переданный во время звонка Teams

«Увімкнувши другий відеопотік за допомогою Teams Content Camera … доповідачі можуть ділитися важливим контентом, не втрачаючи зв’язку з учасниками дзвінка».

ПРИМІТКА: для роботи з функцією необхідно підключити до настільного комп’ютера з ОС Windows або Mac дві або більше камери. При цьому можна використовувати вбудовану камеру ноутбука як одну з камер.

Як це працює

  1. Увімкніть відео.
  2. Виберіть Поділитися вмістом > Вміст із камери > Відео.
  3. У діалоговому вікні «Контент з камери» переконайтеся, що вибрана камера контенту відрізняється від тієї, яка використовується для вашого особистого відео, а потім виберіть та задайте потрібні параметри.
  4. Коли ви будете готові, натисніть кнопку «Поділитися», щоб розпочати спільний доступ до вашої контент-камери з учасниками зборів.

Щоб скористатися функцією, адміністратору необхідно увімкнути політику Teams «Показати попередню версію». Її налаштування “Увімкнено” вимагає від користувача включення попередньої версії у своїй програмі, а параметр “Примусово” включає можливість без дій з боку користувача.

Джерело: Microsoft

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.