TeamViewer, світовий лідер у галузі рішень для віддаленого доступу та цифровізації робочих процесів, оголосила про призначення Метта Оої на посаду директора з продажу в регіоні АСЕАН. Завдяки своєму досвіду в галузі технологій та бізнесу Метт Оой очолить стратегічне розширення компанії TeamViewer в одному з регіонів світу, що найбільш розвиваються.

Метт Оой – досвідчений професіонал, який добре знайомий із ринком АСЕАН. У компанії TeamViewer він має більш ніж 20-річний досвід роботи у сфері технологій та управління бізнесом у таких компаніях як Datadog, SolarWinds, Hewlett Packard Enterprise та інших. Його призначення є важливим етапом у прагненні компанії TeamViewer забезпечити більш активне залучення клієнтів та співпрацю з партнерами у Південно-Східній Азії.

Соджунг Лі, президент компанії TeamViewer Asia Pacific, підкреслив: “Я радий вітати Метта в TeamViewer. Як ключовий співробітник нашої регіональної штаб-квартири, він приносить із собою великі технічні знання та цінний досвід роботи в галузі, адаптований до регіону АСЕАН. Маючи за плечима досвід успішного ведення бізнесу, ефективного управління різноманітними командами та налагодження стратегічних партнерських відносин, я впевнений у тому, що Метт зможе допомогти нашому бізнесу досягти нових висот у регіоні АСЕАН”.

Грунтуючись на глибокому розумінні та обліку потреб кожного ринку, Оої застосовує свій підхід до використання TeamViewer у країнах АСЕАН, включаючи Сінгапур, Малайзію, Індонезію, Таїланд та Філіппіни.

Я радий приєднатися до TeamViewer – світового лідера у технологічній сфері, який докладає всіх зусиль для забезпечення того, щоб клієнти досягали успіху та отримували вигоду. Ми маємо величезний потенціал для розвитку програми цифрових трансформацій та вдосконалення віддаленого доступу та підтримки в рамках АСЕАН. Я з нетерпінням чекаю на можливість спільної роботи з нашими експертами та партнерами, щоб продовжувати досягати успіху в даному регіоні.

Джерело: TeamViewer 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.