Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про стратегічне партнерство з Manhattan Associates, лідером у сфері підвищення ефективності роботи складів та оптимізації ланцюжків постачання. Ця співпраця дозволить використати великий галузевий досвід Manhattan Associates та інноваційні технології TeamViewer для цифровізації роботи складських операцій у всьому світі.

Компанія Manhattan Associates планує інтегрувати провідне рішення TeamViewer для візуального комплектування у свою флагманську хмарну платформу Manhattan Active Warehouse Management (MAWM). Рішення TeamViewer дає безліч переваг для складських операцій клієнтів Manhattan Associates, включаючи більш високу точність, простоту впровадження та підвищену ефективність завдяки комплектації без використання рук із візуальними підказками та перевіркою в режимі реального часу.

Метт Дермоді, директор з технічних питань компанії Manhattan Associates, підкреслив: “TeamViewer є визнаним лідером у галузі візуальної комплектації у складській логістиці, і у нас спільна мета: вивести логістику на новий рівень за допомогою модернізованого користувальницького досвіду та інтелектуальних технологій. Крім вже відомого підвищення ефективності, для нас та наших глобальних корпоративних клієнтів особливо важливі конфігурованість та масштабованість системи vision picking”.

Альфредо Патрон, виконавчий віце-президент з розвитку бізнесу компанії TeamViewer, зазначив: “Ми раді вступити у стратегічне партнерство з Manhattan Associates, лідером інновацій у секторі логістики. Об’єднавши рішення TeamViewer та Manhattan, клієнти зможуть розраховувати на надійні та потужні інструменти для цифровізації та вирішення таких важливих проблем галузі, як брак кваліфікованої робочої сили, тиск на глобальні ланцюжки поставок та високий рівень відтоку клієнтів”. Ця співпраця є значним просуванням у галузі цифровізації та оптимізації складських процесів”.

Відділ продажу Manhattan Associates Enterprise Mobility тепер може запропонувати рішення TeamViewer для візуального збирання товарів новим та існуючим клієнтам MAWM. Це партнерство відкриє нові можливості для підвищення якості обслуговування клієнтів та операційної ефективності на складах у всьому світі.

Джерело: TeamViewer 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.