Компанія Siemens Healthineers, світовий лідер в сфері виробництва медичної та діагностичної техніки, вже кілька років успішно використовує платформу віддаленого підключення TeamViewer для технічної підтримки свого обладнання і візуалізації лабораторної діагностики.

TeamViewer встановлюється на безліч різних медичних систем компанії Siemens Healthineers, що дозволяє забезпечити швидке усунення несправностей, підключивши фахівців до несправного пристрою через швидке і безпечне з’єднання. Швидка дистанційна підтримка допомагає адміністраторам і співробітникам клініки забезпечити безперервну медичну допомогу своїм пацієнтам. Підключення через TeamViewer здійснюється через наскрізне зашифроване інтернет-з’єднання, яке відповідає високим стандартам безпеки медичних установ.

“Компанія TeamViewer є для нас надійним партнером вже багато років”, – говорить Wolfgang Heimsch, Head of Customer Services at Siemens Healthineers. “Кількість систем, яким ми повинні забезпечити безпечний і ефективний доступ, щодня збільшується в медичній галузі. Саме тому партнерство з TeamViewer грає для нас важливу роль”.

Джерело TeamViewer 

З питань придбання рішень TeamViewer звертайтеся до наших фахівців info@softico.ua або +38044 383 4410.