Потреба в хмарній продуктивності продовжує рости швидкими темпами, особливо з урахуванням того, що більшість людей працюють віддалено. Проблема для ІТ-адміністраторів полягає в централізації того, як цифрові програми та рішення управляються і розгортаються по всій організації, коли співробітники працюють не з офісу.

Починаючи з 2016 року, Adobe і Box тісно співпрацюють, допомагаючи представникам малого та середнього бізнесу працювати з мільярдами PDF-файлів, що зберігаються в Box. Клієнти компаній використовують Adobe Acrobat DC і безкоштовний Adobe Acrobat Reader для відкриття файлів і роботи з PDF-файлами в Box, а також для надсилання документів для підпису безпосередньо з Box за допомогою Adobe Sign. На початку серпня було випущено нове рішення, покликане зробити життя співробітників підприємства трохи простіше – Adobe Acrobat для Box.

Інтеграція Adobe Acrobat та Box допомагає співробітникам отримувати доступ до важливих робочих процесів PDF і електронного підпису безпосередньо в Box. Співробітники можуть залишатися в «хмарі» і їм більше не потрібно завантажувати файл на свій робочий стіл.

«Забезпечення безпечної віддаленої роботи для співробітників, клієнтів і партнерів є одним з головних пріоритетів сучасного бізнесу», – коментує Varun Parmar, Chief Product Officer, Box. «Ми раді співпрацювати з Adobe, щоб забезпечити прості, безпечні і потужні процеси обробки документів в хмарі для наших клієнтів.»

З новою інтеграцією користувачі отримають наступні можливості від Adobe Acrobat безпосередньо в Box:

  • Перегляд PDF-файлів високої чіткості за допомогою вбудованої програми перегляду веб-сторінок Acrobat з інструментами пошуку та анотування.
  • Можливість створення високоякісних PDF-файлів зі збереженням шрифтів, форматування і макетів.
  • Зміна та організація існуючих PDF-файлів за допомогою доступних функцій видалення, коригування та обертання.
  • Об’єднання декількох типів файлів, включаючи PDF, Microsoft Office, зображення, текст і дизайн Adobe, в один, який можна використовувати для архівації або поширення.
  • Експорт PDF-файлів в редаговані файли Microsoft Word, Excel, PowerPoint або RTF, які зберігають шрифти, форматування і макети.
  • Можливість відправляти документ на підпис і відстеження його прогресу за допомогою Adobe Sign з Box Recommended Apps – багатого списку своїх контекстних додатків, які клієнти бачать кожен раз, коли вони попередньо переглядають файл в Box.
  • Захоплення електронних підписів в Box Activity Stream, центральному місці для перегляду всіх дій, пов’язаних з файлом, як на Box, так і у всіх сторонніх додатках.

Це нове рішення є прикладом того, як Adobe співпрацює з провідними хмарними продуктивними рішеннями, які поділяють мету корпорації – привнести кращий в своєму класі досвід роботи з PDF-файлами в популярні хмарні продуктивні рішення, де люди вже зберігають PDF-файли, працюють, підписують їх і співпрацюють з ними.

Джерело Adobe

З питань придбання рішень Adobe звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua