Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― отримала звання «Стратегічний лідер» за результатами порівняльного тестування рішень для виявлення та реагування (EDR), а також продуктів для захисту робочих станцій, проведеного AV-Comparatives.

Зокрема у випробуванні брало участь комплексне рішення ESET PROTECT Enterprise, у яке входить консоль управліннязахист робочих станційінструмент для виявлення та відслідковування прихованих загроз та хмарна пісочниця.

Провідна незалежна організація AV-Comparatives, відома своїми інноваційними тестуваннями в реальних умовах, перевірила продукти 10 постачальників на захист від 50 цілеспрямованих атак з використанням різних методів та тактик.

На основі цього тестування компанія AV-Comparatives розробила «Enterprise EPR CyberRisk Quadrant™», який враховує ефективність запобігання витокам даних, економію коштів унаслідок цього, а також вартість продукту та витрати через помилкові спрацювання.

ESET отримала найвище звання у квадранті ― «Стратегічний лідер». До цієї категорії відносять рішення для запобігання та реагування, які мають високу рентабельність інвестицій та забезпечують низьку сукупну вартість використання завдяки винятковим технічним можливостям у поєднанні з обґрунтованою вартістю продукту. Крім цього, стратегічні лідери розробляють та втілюють новаторські ідеї у своїх продуктах.

Компанія ESET отримала високі оцінки у категоріях активного запобігання, пасивного реагування та комбінованих можливостей запобігання та реагування, набравши 96%100% та 98% відповідно.

ESET стратегічний лідер AV-Comparatives у новаторських ідеях та продуктах.

Як зазначено у звіті, ESET PROTECT Enterprise показало відмінні показники, зіткнувшись з 50 різними сценаріями атак, та продемонструвало високу якість захисту. Крім цього, була відзначена проста у використанні консоль управління та контекстні дані, які дозволяють аналітикам з безпеки визначати пріоритети та проводити подальше дослідження загроз.

«Ми дуже пишаємося отриманням цього високого звання, що свідчить про ефективність наших рішень для запобігання та реагування, а також про надання SOC-аналітикам корисних контекстних даних для правильної оцінки та визначення пріоритетності загроз», ― зазначив Рікхард Звіненберг, старший науковий співробітник ESET.

«Компанія ESET не лише досягла високих показників за запобігання та реагування, а також продемонструвала відмінні можливості виявлення та звітності. Результати тестування підтвердили низьку сукупну вартість ESET, вдруге забезпечивши позицію стратегічного лідера у цьому звіті AV-Comparatives», ― прокоментувавАндреас Клементі, генеральний директор і засновник AV-Comparatives.

Джерело ESET

З питань придбання рішень ESET звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.