Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― отримала відзнаку «Cybersecurity Made in Europe» від Європейської організації з кібербезпеки (ECSO). Це визнання підкреслює відповідність якості та цінностей європейських постачальників продуктів з безпеки певним критеріям.

«ESET як провідний постачальник рішень для захисту робочих станцій в Європі пишається отриманням цієї відзнаки, яка свідчить про підтримку інновацій у цьому регіоні, ― коментує Ендрю Лі, директор ESET зі зв’язків з урядовими структурами. ― Незважаючи на те, що зараз ESET є глобальною компанією, ми як і раніше пишаємося своїм європейським походженням та репутацією завдяки якості наших продуктів та послуг».

Провідний постачальник рішень для захисту робочих станцій в Європі, на думку ECSO.

ESET заснована в Братиславі більше 30 років тому, де і знаходиться головний офіс компанії, який працює над удосконаленням цифрових технологій для безпеки користувачів у всьому світі. У країнах Європи ESET налагодила ефективне партнерство з державним та приватним секторами, а також співпрацю з великими науковими проектами та організаціями з захисту кіберпростору.

Основними критеріями компанії для отримання відзнаки ECSO «Cybersecurity Made in Europe» є:

  • наявність головного офісу компанії у Європі;
  • більшість співробітників працюють у Європі;
  • основний ринок споживачів у Європі;
  • дотримання 10 базових вимог ENISA, які передбачають певний рівень безпеки продуктів та послуг в галузі інформаційних та комунікаційних технологій.

Джерело ESET 

З питань придбання рішень ESET звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.