Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — представляє нове покоління рішень для управління захистом робочих станцій в корпоративній мережі. Завдяки сучасним технологіям, розширеному функціоналу і простоті використання ESET PROTECT та ESET PROTECT Cloud дозволяють ІТ-адміністраторам здійснювати централізований контроль стану безпеки мережі, встановлювати і налаштовувати програмне забезпечення, а також оперативно реагувати на інциденти.

Сучасні технології з розширеним функціоналом для контролю безпеки – ESET Protect.Технологія ESET Protect Cloud здійснює централізований контроль стану безпеки мережі.
Відома раніше як ESET Security Management Center, у версії 8.0 локальна консоль управління змінила назву на ESET PROTECT та значно розширила функціональні можливості. Серед основних новинок — управління повнодисковим шифруванням не тільки на пристроях з операційною системою Windows, а й macOS, новий розділ «Журнал аудиту» зі зручним фільтром, який надає повну інформацію про те, які дії були виконані з певним об’єктом, ким та коли, а також управління функцією «Захищений браузер», яка забезпечує додатковий рівень захисту від крадіжки конфіденційних даних. Крім цього, оновлене рішення забезпечує активацію хмарної пісочниці ESET Dynamic Threat Defense в один клік, включає нові дозволи для ESET Enterprise Inspector, володіє розширеним механізмом виключень, гнучким управлінням ліцензіями, інтерфейсом українською мовою та багатьма іншими вдосконаленнями.

Значні зміни та оновлення були реалізовані також у хмарній консолі управління захистом, якій все більше віддають перевагу користувачі малого та середнього бізнесу, а також корпорації. Управління мобільними пристроями з хмари, журнал аудиту, синхронізація пристроїв з Active Directory, управління динамічними групами, підтримка ESET Dynamic Threat Defense та інші новинки вже доступні у рішенні ESET PROTECT Cloud — новій версії ESET Cloud Administrator.

Хмарна консоль ESET PROTECT Cloud у режимі реального часу забезпечує управління рішеннями з безпеки на локальних та віртуальних робочих станціях. Зокрема користувачі можуть віддалено управляти такими продуктами ESET як ESET Endpoint Security, ESET Dynamic Threat Defense та ESET Full Disk Encryption. Консоль дозволяє ІТ-адміністраторам розгортати програмне забезпечення ESET, виконувати завдання, застосовувати політики безпеки, відстежувати стан системи та швидко реагувати на проблеми, виявлені на робочих станціях (комп’ютерах, серверах, віртуальних та мобільних пристроях).

Розширений функціонал та легкість використання в поєднанні з можливістю інтеграції з інструментами управління інформацією та подіями (SIEM), комплексною звітністю та широкими можливостями для самостійного налаштування системи сповіщень робить рішення ESET PROTECT Cloud потужним інструментом для оперативного виявлення та реагування на інциденти безпеки.

Хмарна консоль ESET Protect Cloud в режимі реального часу забезпечує управління рішеннями з безпеки.
«Ми раді повідомити про вихід рішення ESET PROTECT Cloud, яке підходить для підприємств різних розмірів. Це ще раз підтверджує нашу здатність швидко реагувати на мінливі потреби бізнесу. Ми постійно слідкуємо за розвитком кібербезпеки та удосконалюємо наші багаторівневі технології, забезпечуючи підприємства усіх розмірів надійними рішеннями для захисту корпоративної мережі», — прокоментував Ігнасіо Сбампато, комерційний директор ESET.

Окрім оновлених консолей управління, компанія ESET представляє також нову версію рішень для захисту робочих станцій на базі Windows — ESET Endpoint Antivirus та ESET Endpoint Security. Новинками версії 8.0 стали функція захищеного браузера, можливість повного сканування реєстру та інструментарію для управління пристроями в середовищі Windows (WMI), а також уніфіковані виключення для компонентів захисту від мережевих атак (IDS).

Джерело ESET

Якщо Ви хочете купити рішення ESET, звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua