Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― повідомляє про отримання звання «Претендент» за результатами звіту Omdia Market Radar, який аналізує рішення для управління захистом мобільних пристроїв. ESET була вперше включена в дослідження Omdia, ставши одним із семи представлених у ньому постачальників.

Незалежні звіти Omdia надають повний огляд технологічних екосистем, а також допомогають підприємствам, виробникам та постачальникам послуг зрозуміти важливість захисту мобільних пристроїв. Зокрема Omdia підкреслює зростання ролі захисту смартфонів та планшетів у стратегіях кібербезпеки підприємств, а також розширення ринку таких рішень у зв’язку з масовим переходом на модель віддаленої та гібридної роботи.

Omdia відзначила продукти ESET для захисту мобільних пристроїв.

Варто зазначити, що продукти ESET допомагають підприємствам запобігати, виявляти та усувати загрози, націлені на користувачів мобільних пристроїв. Зокрема у проведеному дослідженні оцінювались програма ESET Endpoint Security для Android окремо та можливості управління мобільними пристроями у складі комплексного рішення ESET PROTECT Enterprise.

У звіті було відзначено потужні можливості ESET для управління захистом як пристроїв на базі Android, так і iOS, а також інструменти для аналізу загроз та використання машинного навчання у рішеннях з безпеки.

«Ми раді вперше потрапити у цей звіт Omdia та отримати звання «Претендент» у галузі безпеки мобільних пристроїв. Через постійне розширення потреб підприємств мобільні девайси відіграватимуть все більш важливу роль у системі кібербезпеки. Незважаючи на суттєві зміни в моделі роботи за останній рік, ми продовжуємо забезпечувати надійний захист користувачів за допомогою поєднання передових технологій та експертних знань», ― прокоментувала Сюзанна Легатова, менеджер ESET зі зв’язків з аналітиками.

Джерело ESET 

З питань придбання продуктів ESET звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua