Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — здобула ряд нагород за підсумками серії незалежних тестувань AV-Comparatives протягом 2020 року. Зокрема рішення ESET Internet Security у результаті перевірки отримало максимальну оцінку «Advanced+» та було визнано провідним продуктом.

У рамках тестування компанія AV-Comparatives проаналізувала 17 продуктів з безпеки для домашніх користувачів Windows. Зокрема організація перевірила здатність програм захищати систему від реальних Інтернет-загроз, складних цілеспрямованих атак, а також виявляти нові шкідливі додатки без уповільнення роботи пристрою.

За результатами тестування, ESET Internet Security отримало відзнаку «Провідний продукт», а також золоту нагороду за мінімальну кількість помилкових спрацювань, здобувши найвищу оцінку. Крім цього, продукт був нагороджений срібними відзнаками за захист від шкідливих програм та інших кіберзагроз.

Антивірусний продукт ESET Internet Security досяг найвищої оцінки в 2020 році, отримавши золоту нагороду.

Експертів тестуваннявразила простота використання рішення, його зручний інтерфейс, корисна функція пошуку в діалоговому вікні налаштувань, ряд додаткових параметрів, а також налаштування безпеки за замовчуванням, які доступні в ESET Internet Security. Крім цього, було відзначено точність захисту файлової системи у реальному часі, швидкість реагування, а також зразкові функції довідки.

«Отримані нагороди свідчать про нашу відданість справі захисту користувачів та їх даних у всьому світі. Простота розгортання рішення та легкість управління є важливими факторами під час вибору продукту,  саме тому ми пишаємося здобутою відзнакою за зручність використання ESET Internet Security. Оскільки технології є невід’ємною частиною сучасного життя, ESET поєднує ефективний захист зі зрозумілим інтерфейсом, що і було підтверджено у цьому тестуванні», — коментує Матей Криштофік, менеджер з продуктової лінійки ESET для домашніх користувачів Windows.

Джерело: ESET

З питань придбання продуктів ESET та навчання звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua