Німецька міжнародна телекомпанія Deutsche Welle повідомила про впровадження TeamViewer для підтримки ІТ-відділу власної глобальної мережі кореспондентів. Завдяки використанню TeamViewer Enterprise Connectivity Suite Tensor IT-команда Deutsche Welle, розташована в Бонні та Берліні, може безпечно віддалено підключатися до ноутбуків та смартфонів своїх співробітників, та швидко і легко вирішувати проблеми.

Під час вибору TeamViewer важливу роль у вирішенні Deutsche Welle відіграли комплексні функції безпеки рішення Tensor. До них відносяться єдиний вхід, масштабоване та гнучке управління правами за допомогою умовного доступу та наскрізне шифрування. Крім того, рішення може бути легко вбудоване в ІТ-ландшафт Deutsche Welle завдяки інтеграції з такими службами, як Microsoft Intune і Teams.

Томас Рігер, керівник відділу управління та координації ІТ-потреб Deutsche Welle: “Ноутбуки та смартфони – важливі робочі інструменти для наших журналістів, які мають працювати надійно, особливо в екстрених новинних ситуаціях. Однак у разі виникнення будь-яких проблем наша ІТ-команда тепер може швидко відреагувати за допомогою TeamViewer Tensor і тим самим сприяти безперебійній роботі журналістів. Оскільки наші кореспонденти часто обробляють конфіденційну інформацію, стабільне та безпечне з’єднання через TeamViewer є особливо важливим для нас”.

Ян Юнкер, віце-президент з продажу та впровадження рішень компанії TeamViewer: “Ми адаптували TeamViewer Tensor спеціально під вимоги великих компаній. Рішення може бути масштабоване при необхідності і дозволяє швидко, легко і безпечно отримувати доступ до пристроїв будь-якого типу з будь-якого місця та в будь-який час, щоб отримати до них доступ і надати допомогу, зокрема компанії та організації з глобальним розташуванням, такі як Deutsche Welle, використовують його, щоб зробити свою ІТ-підтримку значно швидшою та ефективнішою».

Джерело: TeamViewer

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або по телефону +380 (44) 383 4410.