У наш час технології стали максимально доступними, але через різноманіття вибору знайти ідеальне рішення для своїх потреб зовсім непросто. Знайти баланс між якістю, ефективністю, зручністю використання, привабливим дизайном і доступною ціною стає дедалі складнішим завданням. Щоб полегшити процес вибору, PCMag, відомий своїми експертними оглядами та дослідженнями, представляє список із 25 провідних технологічних брендів 2024 року.

Уже багато років PCMag проводить ретельне тестування продуктів і опитування користувачів, щоб оцінити їхню задоволеність, а потім публікує результати своїх досліджень, щоб допомогти користувачам здійснювати більш розумні покупки.

Уперше в історії PCMag об’єднує експертні оцінки продуктів із думками користувачів, що спеціалізуються на технологіях, щоб створити список із 25 “елітних” брендів, на які варто звернути увагу під час вибору у 2024 році.

“Цього року ми об’єднали два елементи – оцінки задоволеності покупців і оцінки огляду продуктів – і склали підсумковий рейтинг найкращих технологічних брендів у галузі”, – зазначив Ерік Гріффіт, головний редактор PCMag.

“Ми раді поділитися з вами тим, що Bitdefender увійшов до рейтингу найкращих технологічних брендів PCMag у 2024 року поряд з такими гігантами, як Apple, LG і Sony”.

Bitdefender лідирує в списку найкращих антивірусних програм для Mac і загальної безпеки, згідно з оглядами та оцінками клієнті Bitdefender Antivirus для Mac і Bitdefender Premium Security.

Цього року оцінка Bitdefender істотно перевищила інші програми в списку, включно з 679 брендами, що розглядалися для участі в рейтингу.

Ерік Гріффіт, головний редактор PCMag, зазначив, що вони склали список на основі високих оцінок, які дали змогу Bitdefender приєднатися до найкращих 3,7% компаній.

Представники Bitdefender висловили гордість за цю нагороду, яка доповнює їхні безліч інших нагород від PCMag.

Джерело: Bitdefender 

У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся за електронною адресою sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.