Незалежна компанія, AV Comparatives щорічно оцінює захист антивірусних рішень від фішингових сайтів і публікує результати тестів. Компанія Bitdefender за шість років отримала вже 6-ту нагороду AV-Test завдяки тому, що розробники Bitdefender безперервно працюють над покращенням засобів контролю безпеки для підтримки високого рівня точності виявлення.

Щорічно рішення Bitdefender підтверджують високий рівень виявлення та ефективний захист, не впливаючи на продуктивність пристроїв. Результати останніх тестів показують, як Bitdefender підтримував виявлення на високому рівні в області захисту від атак шкідливого ПЗ “0-day”, включаючи веб-загрози і небезпеки електронної пошти.

Bitdefender підтримує високу ступінь точності виявлення завдяки сучасним технологіям і однієї з найбільших у світі сенсорних мереж. В даний час 38% всіх світових постачальників систем кібербезпеки використовують технології Bitdefender. Це становить сотні мільйонів датчиків у всьому світі, які забезпечують високоточне і географічно збалансоване виявлення.

Bitdefender включає більше 30 рівнів запобігання, виявлення і реагування. Основними функціями технологій запобігання стеків безпеки є захист від шкідливих програм на основі машинного навчання, захист від веб-загроз, включаючи фільтрацію URL-адрес, антифішинг і анти-шпигунське ПЗ, а також розширений контроль загроз в режимі реального часу. Додаткові рівні, такі як технології підвищення безпеки та аналітика ризиків, ще більше зменшують атаки.

Дане поєднання захисних шарів особливо унікальне, тому що більше 90% з них побудовані з нуля в лабораторіях Bitdefender і тому спроектовані так, щоб забезпечити безперебійну роботу. Такий підхід до консолідованої безпеки відрізняється особливою ефективністю, оскільки всі технології працюють разом, зупиняючи атаки до того, як вони зможуть скомпрометувати роботу підприємства.

Робота Bitdefender з підтримки високого рівня безпеки навіть проти новітніх атак сьогодні помітна не тільки в результатах AV-Test, але і у всіх основних незалежних галузевих тестах.

Bitdefender встановив рекорд в тестуванні AV-Comparatives, зайнявши 1-е місце в 63% всіх тестів, проведених з січня 2018 року, і отримавши 100% балів в тесті на виявлення в реальних умовах. Крім того, зовсім недавно Bitdefender отримав відмінні результати в MITRE ATT & CK Evaluation of APT29, в якому вдалося забезпечити найбільш повне і конструктивне відображення 19-ступінчастого ланцюжка атак, включаючи попередження з бойовими діями. Завдяки MRG Effitas Bitdefender став одним з трьох виробників, які отримали сертифікацію 1-го рівня, включаючи 100% результат виявлення проти атак без файлів.

Джерело Bitdefender 

З питань придбання рішень Bitdefender звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua