В кінці вересня Microsoft, провідний розробник програмного забезпечення, оголосив про те, що Azure Sentinel – орієнтована на хмару платформа управління інформаційною безпекою та подіями безпеки (SIEM) з вбудованими засобами ШІ, які допомагають швидко аналізувати великі обсяги даних в масштабах всього підприємства, стала загальнодоступною.

Недавні дослідження Microsoft говорять про те, що 70% організацій продовжують прив’язувати свою аналітику безпеки і операції до систем SIEM, і 82% прагнуть перенести великі обсяги додатків і робочих навантажень в хмарні сховища. При цьому, 65% організацій використовують нові технології для автоматизації процесів, а 51% використовують інструменти для аналізу безпеки з алгоритмами машинного навчання.

Саме тому Microsoft розробили Azure Sentinel – орієнтовані на хмару технології SIEM з розширеними засобами ШІ та аналізу даних безпеки в масштабах всього підприємства. Тепер, коли Azure Sentinel став загальнодоступним, Ви можете дізнатися, як це рішення може допомогти Вашому бізнесу.

Традиційні локальні SIEM вимагають певних витрат на інфраструктуру і на програмне забезпечення, в поєднанні з річними зобов’язаннями або негнучкими контрактами. У той час, як Azure Sentinel – це економічна хмарна система SIEM з передбачуваним складанням рахунків і гнучкими зобов’язаннями. Azure Sentinel відкриє Вам повну картину того, що відбувається в організації. Збільште швидкість і ефективність виявлення загроз і реагування на них за допомогою засобів штучного інтелекту (ШІ). Чи не відволікайтеся на налаштування та обслуговування інфраструктури безпеки. Використовуйте еластичне масштабування відповідно до своїх потреб в безпеці.

Azure Sentinel дозволяє знизити витрати на інфраструктуру, оскільки Ви автоматично масштабуєте ресурси в міру необхідності і платите тільки за те, що використовуєте. Або Ви можете заощадити до 60% в порівнянні з тарифами з оплатою за фактом використання, використовуючи переваги рівнів резервування ємності. Крім того, отримання даних з журналів аудиту Office 365, журналів активності Azure і попереджень з рішень Microsoft Threat Protection не вимагає додаткових платежів.

Джерело Microsoft

З питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sale@softico.ua