Дослідження, проведене компанією Forrester Consulting, показало, що Azure Security Center дозволяє знизити витрати на захист від загроз в масштабі всієї системи, спрощує управління системою безпеки, а також підвищує ефективність операційних центрів безпеки (SOC).

Аналітики Forrester Consulting встановили, що в середньому опитані організації отримували вигоду в розмірі 3,56 млн дол. За три роки при витратах на систему в 1,1 млн дол. Таким чином, рентабельність інвестицій склала 219%, термін окупності – менше шести місяців.

Компанія Forrester провела інтерв’ю з чотирма клієнтами, які мають досвід роботи з Azure Security Center, узагальнила їх відповіді та об’єднала результати в єдину організацію. Ця структура допомагає визначити витрати, переваги та фактори ризику, що впливають на прийняття інвестиційного рішення. Згідно агрегованих даних, Azure Security Center продемонстрував наступні переваги:

  • Зниження до 25% ризику злому хмарної системи безпеки. Завдяки можливості краще відстежувати стан безпеки організації в усіх робочих навантаженнях Azure опитані організації повідомили, що їм вдалося знизити ризик злому хмарної системи безпеки.
  • Скорочення часу на усунення загроз на 50%. Організації, які прийняли рішення розгорнути Azure Defender в Azure Security Center, поділилися інформацією, що їм вдалося на 50% скоротити середній час на усунення загроз.
  • Azure Security Center також дозволив скоротити час, що витрачається на оновлення політик безпеки і управління відповідністю нормативно-правовим вимогам на 20-30%. Це призвело до підвищення продуктивності адміністраторів безпеки.
  • Клієнти повідомили, що вони скоротили свої витрати на інструменти та послуги безпеки третіх сторін. Замовники заощадили від 20 до 30% на інструментах і послуги сторонніх виробників.
  • Клієнти покращили нормативно-правову відповідність завдяки наочності та доступності статусу в Azure Security Center. Вони також змогли внести рекомендовані виправлення в даній області, які за відсутності рішення вони могли б втратити.

Джерело Microsoft

З питань придбання Azure Security Center звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua