Майже через 18 років після того, як Acronis True Image був представлений широкій публіці, цьогоріч рішення отримало нове ім’я. Із вересня 2021 року найкраще в світі рішення для персонального кіберзахисту називається Acronis Cyber ​​Protect Home Office.

Зміна потреб у захисті

За останні кілька років проблеми захисту даних змінилися. Зокрема, поширення програм-вимагачів змінило ландшафт захисту.

Коли програма-вимагач тільки з’явилася, рішення для резервного копіювання, яке дозволяло швидко відновити всю систему, було досить. Якщо користувач став жертвою програми-здирника, він міг просто відновити всю систему і не платити викуп.

Щоб користувачі платили, зловмисники змінили програму-вимагача. Кілька років тому з’явилися нові штами програм-вимагачів, які перш за все націлені на файли резервних копій і програмне забезпечення для резервного копіювання. У відповідь компанія Acronis найняла експертів із кібербезпеки для створення захисту від програм-вимагачів, яку можна було б інтегрувати в рішення для резервного копіювання. Тоді Acronis True Image став єдиним рішенням для резервного копіювання особистих даних із вбудованим захистом від програм-вимагачів. Acronis Active Protection був запущений в 2017 році – і його назва відображає той факт, що виявлення на основі поведінки активно відстежує систему і зупиняє атаки програм-вимагачів уц режимі реального часу.

Оскільки ландшафт кіберзагроз продовжує розвиватися, в Acronis підсилюють ці можливості кібербезпеки, додаючи блокувальник криптомайнінгу, антивірус і засоби захисту від шкідливих програм нового покоління, засновані на машинному інтелекті.

Більше, ніж резервне копіювання, це кіберзахист

Минулорічний реліз ознаменував початок нової ери. Acronis True Image зробив стрибок від резервного копіювання до повноцінного рішення з кіберзахисту. Було покращено приватне резервне копіювання за допомогою інтегрованої передової технології захисту від шкідливих програм, включаючи захист у реальному часі, антивірусне сканування за запитом, веб-фільтрацію та захист додатків для відеоконференцій.

Ця еволюція означає, що Acronis True Image тепер робить набагато більше, ніж просто створює справжню резервну копію, і, як наслідок, назва більше не дає точного опису продукту.

Acronis Cyber ​​Protect Home Office вже тут

Щоб краще відобразити те, що користувачі отримують від рішення, його перейменували на Acronis Cyber ​​Protect Home Office. Це нове ім’я відповідає тому, що фахівці створили і для кого – комплексний кіберзахист для батьків, які працюють вдома, ІТ-фахівця, віддаленого студента, фрілансера, який працює віддалено, і інших користувачів домашнього офісу.

Acronis Cyber ​​Protect Home Office як і раніше залишається високопродуктивним і простим у використанні рішенням, якому вже довіряють понад 5,5 мільйонів осіб по всьому світу, і прихильність забезпеченню безпеки даних клієнтів, додатків і систем залишається незмінною. Єдина відмінність – це назва.

Джерело Acronis

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.