Рішення Acronis Cyber Protect Cloud із функцією Advanced Security вкотре пройшло оцінку незалежної німецької тестової лабораторії AV-TEST. Як і раніше, це рішення отримало максимальний бал – 18/18.

Ці результати підтверджують, що Acronis Cyber Protect Cloud надійно забезпечує захист користувачів macOS та їхнього бізнесу від постійно мінливих загроз.

Acronis

Технологія та результати тестування

У червні 2023 року було проведено другий тест рішень для захисту macOS, результати були опубліковані на початку серпня. У цьому тестуванні було використано 491 нових та поширених зразків шкідливого ПЗ, а також 91 798 офіційних програм для виявлення хибних спрацьовувань. Фахівці AV-TEST також аналізували наявність хибних попереджень, які могли виникнути під час встановлення та використання офіційного програмного забезпечення. Також досліджували помилкові блокування дій, що виконуються при встановленні та використанні програмного забезпечення.

Acronis Cyber Protect Cloud успішно впорався з цими тестами. Рішення виявило 100% загроз, при цьому не було зафіксовано жодного хибного спрацьовування у будь-якому зі сценаріїв. Результати продуктивності також були високими: робота рішення не вплинула на ефективність додатків, що часто використовуються, і процес копіювання файлів, незалежно від їх розташування (локально або в мережі).

Важливо, що захист macOS має особливу актуальність. Згідно з спостереженнями за останні місяці та даними AV-TEST, кількість нових шкідливих програм, націлених на MacOS, значно збільшилася.

Acronis

Джерело: Acronis 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.