Почніть використовувати оновлену версію Electrical Schematic Designer вже сьогодні та пришвидшіть процес проектування електричних схем з новими покращеннями!

У версії R2024 FD03 додані нові можливості: покращений пошук 6WTags, прискорена доставка контенту з порталу електротехнічного контенту (ECP) та додаткові опції для підключення клемних колодок.

Нижче розглянемо ці вдосконалення.

Розширене використання 6WTags в електротехнічному проектуванні дозволяє швидше знаходити потрібний контент завдяки новому пошуку за датою та класом.

Тепер у ECP можна шукати по 6WTags, використовуючи класифікації, такі як роз’єми, автоматичні вимикачі та інші. Також додана можливість пошуку за датою, включаючи місяць та рік.

Створюйте нові електричні схеми та бібліотеки швидше за допомогою функції перетягування. Просто перетягніть електричний контент із ECP прямо у графічну область Electrical Schematic Designer.

Тепер робота з електричними клемними колодками стала гнучкішою. Ви можете підключати їх як за допомогою проводів, так і кабелів, або використовувати обидва варіанти одночасно. Це прискорить процес документування з’єднань.

Щоб побачити ці покращення у дії, дивіться огляд у спільноті 3DSwym.

Джерело: SOLIDWORKS

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.