Індійська компанія Axldrone, спеціалізується на створенні малих та середніх безпілотних літальних апаратів для різних областей, таких як сільське господарство, кіно, спостереження, правоохоронні операції, військові операції та допомога у надзвичайних ситуаціях.

Їхня логістична платформа забезпечує повний контроль над дронами, включаючи перевірку, звітність та збір даних. Вона також обробляє та аналізує інформацію, забезпечуючи безпеку в районах, де працюють їхні клієнти.

Оптимізація операцій

Компанія Axldrone була заснована у 2019 році та почала використовувати SOLIDWORKS® на початку 2023 року через необхідність у надійному рішенні з швидкою кривою навчання для своїх інженерів. Незабаром компанії знадобилося хмарне рішення для покращення взаємодії та управління даними в організації. Це призвело до додавання в портфоліо 3DEXPERIENCE® Works до існуючого SOLIDWORKS.

Хмарне рішення значно покращило операції Axldrone, забезпечуючи контроль доступу до даних та інформації, захист даних проєктування, управління ревізіями та змінами, а також планування проєктів та процесів виробництва.

Технічний директор Axldrone, Абхілаш К. Дж., зазначив: «Ми вибрали 3DEXPERIENCE Works насамперед через його хмарну платформу для спільної роботи над управлінням життєвим циклом продукту (PLM), яка об’єднує ключові ресурси нашої компанії — людей, програмне забезпечення та дані — у безпечному місці для спільної роботи над проєктами, забезпечуючи ефективніший контроль за ходом виконання проєктів та працівниками».

Це рішення дозволяє Axldrone скоротити час на навчання нових співробітників та покращити координацію роботи між різними відділами. Воно також сприяє підвищенню безпеки даних та управлінню змінами, що особливо важливо в інноваційній сфері розробки безпілотних технологій.

Цей крок дозволяє компанії не лише покращити поточні процеси, а й готуватися до майбутнього масштабування та розвитку проєктів у складніших та конкурентних умовах ринку безпілотних систем.

Хмарна взаємодія значно прискорює розробку

Додавання 3DEXPERIENCE Works до SOLIDWORKS дозволило Axldrone скоротити цикли проєктування на 30% і час виходу на ринок на 20%. Абхілаш зазначив: “З SOLIDWORKS CAD ми дали нашій команді можливість самостійно впроваджувати інновації, що допомагає нам швидко розробляти проєкти. Впровадження платформи 3DEXPERIENCE дає нам змогу досягти додаткових поліпшень: ми заощаджуємо час, покращуємо координацію роботи між відділами, плануємо та відстежуємо статус проєктів у реальних умовах, легко ділимося завданнями та визначаємо ключові етапи.”

Скорочення помилок проєктування значно підвищило якість продукції

Завдяки рішенням 3DEXPERIENCE Works компанія Axldrone формалізувала процеси управління даними та розробки продукції, що істотно скоротило кількість помилок у проєктуванні та підвищило якість продукції.

“Жорсткий контроль версій на платформі 3DEXPERIENCE гарантує доступність останніх даних про продукти для всіх співробітників, постачальників і партнерів. Можливість перегляду, коментування, управління та обміну проектами з будь-якої точки світу без побоювань використання застарілих даних, що значно прискорює вихід на ринок. Співпраця з іншими дисциплінами дизайну на ранніх стадіях розробки не тільки прискорює цей процес, а й підвищує загальну якість продукції”, – підкреслює Абхілаш.

Скорочення виробничих витрат

Рішення 3DEXPERIENCE Works допомогли компанії Axldrone скоротити витрати на розробку на 25-30% і витрати на виробництво на 50%. Інструменти SOLIDWORKS DFM (проєктування для технологічності), конфігурації та підгонки, а також можливості моделювання SOLIDWORKS і SIMULIA дали Axldrone змогу значно скоротити витрати на фізичне прототипування, тестування та обсяг необхідного доопрацювання, що також зменшило виробничий брак.

Джерело: SOLIDWORKS

У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся за електронною адресою sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.