У вересні компанія Microsoft планує представити безкоштовну річну кредитну картку Xbox Mastercard, розроблену у співпраці з Barclays. Користувачі зможуть заробляти бали за покупки, здійснені за її допомогою, та обмінювати їх на ігри та програми Xbox.

На даний момент картка Xbox Mastercard доступна лише для тестування серед учасників програми Xbox у США. За кожен витрачений долар користувачі будуть нагороджені 1500 балами, які можна обмінювати на подарункові картки на суму до 15 доларів в онлайн-магазині Microsoft Xbox.

Власники картки Xbox Mastercard отримуватимуть 5 балів за кожен долар, витрачений на продукти в онлайн-магазині Microsoft Store, 3 бали за кожен долар, витрачений на потокові сервіси, такі як Netflix та Disney Plus, а також 3 бали за кожен долар, витрачений на послуги доставки Grubhub та DoorDash.

Річна процентна ставка на картку варіюватиметься в межах 20,99% – 31,99%, залежно від кредитної історії.

Власники картки також отримають бонус у розмірі 5000 балів (еквівалент $50) після першої угоди, а також 3 місяці безкоштовної підписки на Xbox Game Pass Ultimate, які можна подарувати друзям чи сім’ї, якщо користувач є учасником Game Pass.

Варто відзначити, що в 2005 році Microsoft вже представляла безкоштовну картку лояльності Xbox Live Diamond для передплатників Xbox Live, яка надавала знижки в магазинах-партнерах. Sony також пропонує свою власну кредитну картку PlayStation із системою бонусів, які можна обмінювати на ігри, фільми, електроніку та багато іншого.

Джерело: Microsoft 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.