Microsoft почала оновлення Skype для Windows 11, намагаючись повернути популярність цьому колись відомому додатку для відеодзвінків. Компанія видаляє рекламу та спрощує інтерфейс, щоб знову залучити користувачів.

Тестувальники з програми Skype Insider Program вже мають доступ до нової версії. Оновлення повністю видаляє рекламу зі всіх розділів Skype, включаючи секцію «Канали», де раніше відображалися новини MSN.

Інтерфейс програми став «легшим» завдяки зменшенню кількості зайвих елементів. Це покращило загальну продуктивність та швидкість роботи Skype. Реклама зникла з розмов та списку чатів.

Microsoft планує зробити Skype вільним від реклами на всіх платформах, включаючи мобільні пристрої, Linux та macOS.

Крім видалення реклами, у Skype з’явився Copilot, який тепер уміє створювати зображення за допомогою штучного інтелекту. Користувачі можуть легко генерувати AI зображення прямо в чаті і обговорювати їх з друзями.

Для мобільних платформ виправили проблеми з відправкою медіафайлів у мережах 5G та помилку з рінгтоном на пристроях iOS.

Незважаючи на позитивні зміни, інтеграція MSN у Skype викликає запитання. Для спрощення програми варто було б повністю видалити цю функцію з програми для відеодзвінків.

Джерело: Windowslatest

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.