Microsoft оголосила, що в останньому оновленні програми “Фотографії” для Windows з’явиться нова функція пошуку зображень.

При відкритті зображення у «Фотографії» у нижній частині вікна з’явиться кнопка «Візуальний пошук за допомогою Bing». Натиснувши на цю кнопку, ви зможете шукати зображення через Microsoft Bing. Після цього у стандартному браузері відкриється нова вкладка, яка здійснить пошук за зображенням, відкритим у «Фотографіях».

Результати візуального пошуку включають різні зображення, схожі на вихідне, а також пов’язані товари та контент, який може бути корисним. Наприклад, якщо провести пошук за фотографією знаменитості, можна знайти пропозиції щодо капелюха або піджака, які на ній надягнуті.

Це оновлення також включає корисну функцію синхронізації та перегляду фотографій iCloud у Windows 10. Користувачі зможуть знайти розділ “Фотографії iCloud” на лівій бічній панелі, де буде запропоновано встановити iCloud для Windows та увійти за допомогою Apple ID для синхронізації фотографій. Користувачі Windows 11 вже мають доступ до цієї функції, тому оновлення стосується лише Windows 10.

У цьому оновленні також були внесені інші покращення, включаючи:

  • Поліпшена навігація в програмі «Галерея».
  • Можливість запускати програму «Фотографії» у фоновому режимі.
  • Функцію правого кліка для зображення у Провіднику файлів з можливістю негайного редагування його у «Фотографіях».

На даний момент оновлення доступне для користувачів Windows 11 у рамках програми Insider. У майбутньому воно буде розгорнуто для користувачів Windows 10 через канали Beta та Release Preview, а потім відбудеться загальний реліз.

Джерело: pcworld

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.