ManageEngine всьоме увійшов до магічного квадранту Gartner 2024 у сфері управління інформацією та подіями безпеки.

“Вже сім разів поспіль ManageEngine отримує визнання в магічному квадранті Gartner для SIEM. Ми вважаємо, що це досягнення підтверджує нашу прихильність до надання ринкових рішень безпеки, які дають можливість вашій організації випереджати загрози.

Рівень кіберзлочинності невпинно зростає, і ми вважаємо, що ефективних засобів захисту не вистачає. У ManageEngine ми зосередилися на посиленні можливостей нашого набору продуктів для забезпечення безпеки, зокрема модуля виявлення, розслідування та реагування на загрози (TDIR) ManageEngine SIEM, щоб відповісти на ці ринкові виклики”, – звзначає Манікандан Тангарадж, віце-президент ManageEngine.

Gartner не підтримує жодного постачальника, продукт або послугу, згадані в його дослідницьких публікаціях, і не радить користувачам технологій обирати лише тих постачальників, які мають найвищі рейтинги або інші позначення. Дослідницькі публікації Gartner складаються з думок дослідницької організації Gartner і не повинні розглядатися як викладення фактів. Gartner відмовляється від усіх гарантій, явних чи неявних, щодо цього дослідження, включаючи будь-які гарантії товарної придатності або придатності для певної мети.

Джерело: ManageEngine

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.