Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, стала найкращою серед цифрових платформ для підключених працівників у рейтингу PAC Innovation Radar 2024. Згідно з оцінкою PAC, аналітики визнали заслуги компанії TeamViewer у вирішенні актуальних завдань доповненої реальності (AR). Особливо відзначені її досягнення в ручному зборі замовлень за допомогою «розумних окулярів» та інших пристроїв, що носяться, встановлення міцних партнерських відносин, розширення стратегії виходу на ринок та підтримки стабільного фінансового стану.

Платформа TeamViewer Frontline призначена для роботи з підключеними співробітниками та розроблена для надання покрокових інструкцій, візуальних підказок та віддаленої експертної підтримки промисловим робітникам. У TeamViewer Frontline використовуються передові технології комп’ютерів, що носяться, і повністю інтегровані AR-рішення. За допомогою TeamViewer Frontline підприємства можуть модернізувати робочі процеси, оптимізувати операції, підвищити ефективність та зберегти конкурентоспроможність в умовах цифрового світу.

TeamViewer відрізняється стратегічним партнерством із провідними компаніями, такими як Siemens та SAP. Ця співпраця привела до успішних проектів, наприклад, до цифровізації складських процесів у компанії Nadro у Мексиці. Тут рішення TeamViewer, інтегроване з SAP Extended Warehouse Management, дає значні результати. Також варто відзначити нещодавню інтеграцію з Manhattan Associates для управління складом та спільну стратегію з Deloitte. Це наголошує на прагненні TeamViewer розширювати свою екосистему. Сильна глобальна присутність компанії дозволяє їй постачати інноваційні рішення по всьому світу та зміцнювати свої позиції на ринку.

“Ми раді і пишаємося тим, що PAC Innovation Radar 2024 назвав нас рішенням номер один у категорії Connected Workers”, – сказала Мей Дент, директор з продуктів та технологій у TeamViewer. “Це визнання показує наше прагнення до інновацій та співпраці з лідерами галузі. Наші рішення у сфері доповненої реальності (AR) приносять помітні переваги нашим клієнтам, допомагаючи їм задовольняти потреби своїх клієнтів. Ми не просто йдемо за цифровою трансформацією — ми її створюємо”.

Джерело: TeamViewer 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.