Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про те, що стала переможцем номінації “Партнер 2024 року Microsoft Apps & Solutions for Microsoft Teams”. Компанія була відзначена серед найкращих партнерів Microsoft за свої інновації та впровадження рішень для клієнтів на базі технологій Microsoft.

Нагорода Microsoft Partner of the Year Awards вручається партнерам Microsoft, які за останній рік створили та впровадили видатні хмарні програми, сервіси, пристрої та інновації в галузі штучного інтелекту. Нагороди присуджувалися в різних категоріях, а переможців обирали з понад 4 700 номінацій із понад 100 країн. Компанія TeamViewer була відзначена за надання визначних рішень та послуг у категорії “Додатки та рішення для Microsoft Teams”.

Інтеграція TeamViewer з Microsoft Teams є значним проривом у сфері послуг підтримки. Використовуючи можливості Microsoft Azure, TeamViewer інтегрується з Teams, розширюючи можливості віддаленого підключення та оптимізуючи роботу. Завдяки таким можливостям, як допомога мобільним працівникам, віддалений посібник з AR та покращені можливості виправлення недоліків, понад 4000 організацій помічають підвищення ефективності та продуктивності. У деяких з них час вирішення заявок на ІТ-підтримку скорочується до 80%.

У майбутньому TeamViewer планує забезпечити ще потужніші інтеграції, а також постійно випускати оновлення, що включають нові функції, створені на основі прямих відгуків клієнтів. Це показує, що компанія не тільки хоче розвивати технології, але й завжди старається задовольняти змінні потреби клієнтів. Вона гарантує, що її рішення й надалі будуть пропонувати найкращу цінність і новації.

Джерело: TeamViewer

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.