Нещодавно вимагачі REvil отримали доступ до інфраструктури MSP-провайдера Kaseya, і впровадили шкідливе оновлення в програму VSA, в результаті чого постраждали безліч компаній-клієнтів Kaseya.

Експерти компанії Acronis підготували кілька рекомендацій, які допоможуть знизити ризики кібератак. Нижче наведено перелік рекомендацій:

  • В першу чергу необхідно подбати про багаторівневу архітектуру безпеки з глибоким захистом. Використовуйте відкриту інфраструктуру безпеки, таку як NIST 800-171 або ISO / IEC 27001, визначте найбільш вразливі місця та підвищіть їх захист.
  • Проаналізуйте вашу політику управління реагуванням на інциденти. У будь-який момент ваша компанія може бути схильна до небезпечних кібератак, тому дуже важливо створити надійні політики безпеки комплексного захисту.
  • Працюйте тільки з перевіреними і надійними постачальниками програмного забезпечення. Компанія Acronis опублікувала електронну книгу, в якій містяться конкретні рекомендації з оцінки постачальників ПЗ. Ви можете завантажити електронну книгу за посиланням https://bit.ly/2UmcZ50.

Джерело Acronis 

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua