У рамках осінньої конференції Ignite 2021 Microsoft представила понад 90 нових сервісів та оновлень для гібридної роботи, цифрової трансформації бізнес-процесів та забезпечення наскрізної кібербезпеки, а також інновації в галузі розвитку метавсесвіту. Найголовніші анонси:

Штучний інтелект для бізнесу

  • Анонс Azure OpenAI Service. Новий сервіс надасть клієнтам хмарної платформи Microsoft доступ до найпотужніших моделей обробки природної мови GPT-3 від OpenAI, які допоможуть вирішувати цілий спектр бізнес-завдань, від автоматизованої обробки запитів клієнтів і до написання коду додатків. Платформа Azure забезпечить безпеку, конфіденційність даних та гнучке масштабування. Спочатку сервіс Azure OpenAI Service буде доступний на запит, щоб забезпечити коректне та етичне використання алгоритмів на першому етапі. Крім цього, Microsoft також надасть клієнтам можливість моніторингу для виявлення можливих випадків зловживання чи неправильного використання.

Безпечне та продуктивне робоче середовище

  • Teams Shared Channels дозволяє користувачам запрошувати зовнішні команди учасників приєднатися до каналу, планувати зустрічі у спільному каналі та спільно працювати над документами.
  • Чат в Teams дозволяє користувачам безперешкодно спілкуватися з користувачами поза межами робочої мережі. Користувачі Teams на роботі можуть спілкуватися з будь-якими іншими користувачами Teams, які мають лише особисту адресу електронної пошти, пов’язану з обліковим записом Microsoft, або номер телефону, залишаючись при цьому в рамках протоколів безпеки та відповідності вимогам своєї організації. Це означає, що співробітники кількох компаній можуть співпрацювати як одна команда, залишаючись у межах того рівня доступу, який необхідний для виконання їх роботи.
  • Нові рішення із забезпечення безпеки для малих підприємств Defender for Business. 

Інші анонси

  • Microsoft Loop – це новий додаток, що поєднує в собі потужний та гнучкий робочий контур з портативними компонентами, які вільно переміщаються та синхронізуються між додатками, дозволяючи командам планувати та створювати разом. Microsoft Loop складається із трьох елементів: компоненти Loop, сторінки Loop та робочі простори Loop.
  • Microsoft Customer Experience Platform – комплексне маркетингове рішення, що дозволяє організаціям ефективно працювати з клієнтськими даними для персоналізації, автоматизації та взаємодії з ними. При цьому воно забезпечує конфіденційність, захист та відповідність вимогам щодо роботи з даними.
  • Context IQ – сервіс, який використовує можливості Microsoft Graph для аналізу інформації про роботу користувача протягом дня, а потім прогнозує, шукає та пропонує необхідну інформацію у потрібний час. Наприклад, він може допомогти в таких питаннях, як пропозиція відповідного файлу або документа, пошук вільного часу в календарі співробітників та ін.

Джерело Microsoft

З питань придбання продуктів Microsoft звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua