Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про призначення Джо Хіла новим членом наглядової ради. Джо Хілл був обраний акціонерами компанії на щорічних загальних зборах і одразу вступає на посаду.

Джо Хілл має великий міжнародний досвід у продажах технологій і корпоративного програмного забезпечення. Останні 18 років він керував глобальними командами продажів. У Zebra Technologies він працював директором з доходів та керівником відділу обслуговування, де його команда з 3000 фахівців сприяла зростанню продажів у всьому світі. Раніше Джо був віце-президентом з корпоративних продажів IBM у Німеччині та США. Він також працював у McKinsey, Avaya та Sun Microsystems, що дало йому глибоке розуміння ринку США, одного з ключових для TeamViewer.

Джо Хіл зазначив: «TeamViewer – це цікава компанія з вражаючим портфоліо інноваційних продуктів. Я радий бути частиною її розвитку, особливо в корпоративному сегменті, де інтеграція передових технологій, таких як додаткова промислова реальність та інтелектуальне виробництво має велике значення для бізнесу. Я з нетерпінням чекаю на роботу в TeamViewer, зосереджуючи увагу на Північній та Південній Америці».

Джо Хілл має досвід роботи в наглядових радах публічних компаній. Раніше він консультував Intrinsyc Technologies Corporation та World Fuel Services. Він має докторський ступінь з електротехніки та інформатики, отриманий у Массачусетському технологічному інституті.

Джерело: TeamViewer 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.